Overslaan naar hoofdinhoud

KasperskyVulnerability and Patch Management

Verbeter de beveiliging en verminder de complexiteit
met automatische updates

Cybercriminelen benutten niet-gepatchte vulnerabilities in besturingssystemen en veelvoorkomende applicaties (Java, Adobe, Internet Explorer, Microsoft Office enz.) voor hun gerichte aanvallen tegen bedrijven van elke grootte.

Het risico wordt vergroot door de toenemende IT-complexiteit — als u niet weet wat u hebt, hoe kunt u het dan beveiligen?

Door belangrijke beveiligings- en beheertaken zoals vulnerability assessment, patch- en update-distributie, hardware- en software-inventarisatie en het uitrollen van applicaties te centraliseren en te automatiseren, optimaliseert Kaspersky Vulnerability & Patch Management niet alleen IT-beveiliging, maar maakt het ook IT minder complex. Alles vanuit één geïntegreerde beheerconsole.

  • Verbeterd inzicht en risicobeperking

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management biedt u uitgebreide informatie over de apparaten en applicaties in uw netwerk. Het verzamelt gegevens over softwareversies en stelt vast of er updates er noodzakelijk zijn en welke vulnerabilities moeten worden gepatcht. De gedetecteerde vulnerabilities kunnen automatisch op prioriteit worden gerangschikt zodat de meest kritieke patches als eerste worden toegepast en de belangrijkste updates met prioriteit worden ingezet. U krijgt een compleet beeld van wat u hebt, de risico's die worden gelopen en de instrumenten om die het hoofd te bieden.

  • Eenvoudiger IT-beheer

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management is ontworpen voor endpoints op basis van Windows en bevat een aantal clientbeheertools om een breed scala aan IT-beheerfuncties te automatiseren en daarmee tijd en middelen te besparen. Geautomatiseerde provisioning van applicaties en besturingssystemen, en gecontroleerde externe toegang en probleemoplossing minimaliseren de benodigde tijd en middelen om nieuwe werkstations op te zetten en nieuwe applicaties uit te rollen.

  • Minder impact op systemen en gebruikers

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management handelt updates en patchdistributie centraal af voor optimale updateschema's. Dit zorgt ervoor dat updates het netwerk niet overbelasten en de systeemprestaties niet beïnvloeden. Updates kunnen worden gepland voor gebruik buiten kantooruren om onderbrekingen te minimaliseren. Bij het implementeren van nieuwe of bijgewerkte software in een externe vestiging kan één lokaal werkstation fungeren als het distributiepunt voor de gehele externe vestiging.

  Verkoopinformatie

  Voor klanten die niet beschikken over Kaspersky Endpoint Security for Business, is Kaspersky Vulnerability and Patch Management verkrijgbaar als gerichte oplossing.

  Voor klanten van Kaspersky Endpoint Security for Business Select is deze leverbaar als add-on

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management wordt ook meegeleverd in de volgende producten:

  Kaspersky Total Security for Business, Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced en Kaspersky Endpoint Security for Business Select kunnen ook als abonnement worden aangeschaft met flexibele licentiëring per maand. Neem contact op met uw lokale partner voor de abonnementopties in uw land en bekijk hier de relevante systeemvereisten.

TECHNISCHE INFORMATIE
MEEGELEVERDE APPLICATIES

MEER INFORMATIE