Kaspersky Security for Business Total

Kaspersky Total Security for Business

Optimale beveiliging voor elk aspect van uw bedrijf

Kaspersky Total Security for Business is de meest uitgebreide zakelijke beveiligingsoplossing voor ondernemingen van dit moment en biedt robuuste bescherming voor uw zakelijke IT-netwerk. Naast beveiliging voor desktops, laptops en file servers - plus gegevensencryptie, beheertools voor endpoints en mobiele beveiliging - biedt deze oplossing optimale bescherming voor mailservers, collaborationservers en verkeer dat via internetgateways verloopt. Uitgebreide tools voor systeembeheer automatiseren een breed scala aan beheertaken, zodat u tijd en resources kunt besparen.

 • Meerlaagse bescherming, gevoed door een unieke combinatie van kennis over big data-bedreiging, 'machine learning' en menselijke expertise.
 • Granulaire beveiligingsbeheerconsole maakt het beheren en controleren van alle beveiligingsproblemen een stuk eenvoudiger, zonder extra integratie- en beheeroplossingen.
 • Bevordering van bedrijfsefficiency door veilige communicatie en samenwerking
 • Verbeterde mobiele beveiliging en apparaatbeheer zodat gegevens maximaal beschermd zijn, waar dan ook en op elk apparaat.
 • Biedt optimale bescherming voor klanten, zoals bewezen door onafhankelijke tests. Kaspersky Lab is 's werelds meest geteste en vaakst bekroonde beveiliging met de hoogste detectiescores in de branche. 
  • Bescherming tegen elke vorm van cybercriminaliteit waarmee uw bedrijf te maken krijgt

   Kaspersky Total Security for Business levert meerlaagse bescherming tegen bekende, onbekende en geavanceerde bedreigingen, gevoed door een unieke combinatie van kennis over big data-bedreiging, 'machine learning' en menselijke expertise voor een hoger beschermingsniveau. Krachtige beheertools bepalen hoe applicaties worden uitgevoerd, blokkeren het gebruik van onbevoegde verwisselbare apparaten en implementeren een beleid voor internettoegang.

  • Vertrouwelijke bedrijfsgegevens beschermen

   Het verlies van een laptop of mobiel apparaat kan ertoe leiden dat vertrouwelijke gegevens in de verkeerde handen vallen. Onze encryptiefunctionaliteiten helpen u de encryptie van bestanden, mappen, schijven en verwisselbare apparaten af te dwingen. Gegevensencryptie kunt u eenvoudig configureren en beheren via dezelfde beheerconsole waarmee u alle andere beveiligingstechnologieën van Kaspersky Lab op uw netwerk beheert.

  • Verbetering van zakelijke efficiëntie door het beveiligen van mobiele endpoints

   Met een combinatie van technologieën voor mobiele beveiliging, flexibele MDM-functies (Mobile Device Management) en MAM-functies (Mobile Application Management) beschermt Kaspersky Total Security for Business uw smartphones en tablets – en de bedrijfssystemen en -gegevens waar ze toegang toe hebben. Onze technologieën zijn compatibel met de meeste populaire mobiele platformen en beschermen zowel BYOD- als mobiele bedrijfsapparaten, inclusief bescherming bij zoekgeraakte/gestolen apparaten.

  • Bescherming van e-mailcommunicatie

   Zelfs als één enkele e-mail een schadelijke bijlage bevat, kan dit leiden tot een enorme chaos en verstoring van bedrijfsactiviteiten. Geoptimaliseerde beveiligingsscans en intelligente spamfiltering werken samen om e-mailverkeer te beschermen, om spam-e-mails te blokkeren (waarbij vrijwel geen 'false positives' worden gemeld) en om het volume aan verkeer op uw bedrijfsnetwerk te verminderen. Ook wordt een breed scala aan mailservers ondersteund. Voor Microsoft Exchange-servers is contentbewuste Data Loss Prevention verkrijgbaar als extra optie.

  • Veilig browsen voor medewerkers

   Tijdens ons werk besteden zijn steeds langer online. Met beveiligingstechnologieën voor de bescherming van internetverkeer via de meest gebruikte Windows- en Linux-internetgateways zorgt Kaspersky Total Security for Business ervoor dat uw medewerkers toegang hebben tot internet zonder dat dit risico oplevert voor het bedrijf.

  • Veilige samenwerking

   Ook samenwerkingstools, die bijdragen aan bevordering van efficiëntie, moeten afdoende worden beschermd. Onze beveiliging voor SharePoint-platformen omvat anti-malware en content- en bestandsfiltering. Zo kan het samenwerkingsbeleid van uw bedrijf worden afgedwongen en wordt opslag van ongepaste content in uw bedrijfsnetwerk voorkomen. Contentbewuste Data Loss Prevention is verkrijgbaar als extra optie.

  • Het optimaliseren van beveiligingsbeheer

   Het beheren van de beveiliging voor een groeiend aantal apparaten in een bedrijf kan een ingewikkelde en tijdrovende taak zijn. Met Kaspersky Total Security for Business wordt beheer een stuk eenvoudiger dankzij ons innovatieve Kaspersky Security Center, onze in hoge mate geïntegreerde beheerconsole waarmee u centrale controle hebt over al onze beveiligingstechnologieën. 

   Voor kleinere bedrijven bieden wij een keuze aan voorgeconfigureerde beleidsregels zodat u snel een beveiliging binnen uw netwerk kunt implementeren om gebruik te maken van de bescherming. Voor meer flexibiliteit leveren we ook een breed scala aan instellingen om de oplossing aan te passen aan uw beveiligingswensen. 

   Dankzij integratie met de SIEM-producten (Security Information and Event Management) – zoals HP ArcSight en IBM QRadar – krijgen grote ondernemingen de realtime gegevensbewaking die ze nodig hebben.

 • Eersteklas beveiliging voor complexe IT-omgevingen, inclusief laptops, desktops, servers, mobiele apparatuur, internetgateways, mailsystemen en samenwerkingssystemen*, in combinatie met uitgebreide beheerfunctionaliteit voor IT-systemen. 

  Exacte functies variëren per platform.

  • Meerlaagse beveiliging voor desktops, servers en mobiele apparaten

   Meerlaagse beveiliging en controle

   Kaspersky Total Security for Business combineert meerdere technologieën voor maximale bescherming van alle apparaten en omgevingen tegen voortdurende veranderende cyberdreigingen. Beveiligingscontroles met Automatic Exploit Prevention, Host-Based Intrusion Prevention System en andere systemen verminderen de kans op malware-aanvallen aanzienlijk. Tal van andere technologieën en processen detecteren en identificeren de malware op het endpoint om die tegen te houden en de schade terug te draaien. 

   Het beste van 'machine learning' en menselijk vernuft

   De unieke HuMachine™-aanpak van Kaspersky Lab wordt aangedreven door een combinatie van big data-bedreiging, 'machine learning’ en menselijke expertise om hogere niveaus van meerlaagse detectie te garanderen, zonder frustraties of kopzorgen.

   Het gebruik van de kracht van cloud-intelligentie

   Miljoenen Kaspersky-klanten uit de hele wereld leveren anonieme bedreigingsgegevens van hun apparaten aan Kaspersky Security Network (KSN). Dit cloudgebaseerde lab verzamelt en bewaart enorme hoeveelheden metadata van verdachte bestanden waardoor snelle, nauwkeurige beslissingen kunnen worden gemaakt betreffende de veiligheid van bestanden en URL's zonder de inhoud te hoeven analyseren. Hierdoor kunt u ook tegen onbekende bedreigingen worden beschermd. 

   Verdacht gedrag detecteren

   Kaspersky Endpoint Security for Business Select maakt gebruik van gedragsgebaseerde detectie, zowel vóór als tijdens de uitvoeringsfase. Gedragsherkenning wordt ondersteund door het Kaspersky Security Network dat een enorme hoeveelheid metadata van verdachte bestanden opslaat. 

   Alvorens een bestand wordt geopend, maakt gedragsherkenning gebruik van emulaties en speelt het een grote rol in het herkennen van onbekende en geavanceerde bedreigingen. Zodra een applicatie is geopend, volgt SystemWatcher bestanden voor mogelijke verdachte activiteiten.  Schadelijke bestanden worden geblokkeerd en eventuele schade wordt automatisch hersteld.

   Bescherming tegen exploits

   Geen enkele applicatie of geen enkel besturingssysteem kan garanderen dat het geen vulnerabilities heeft. Deze vulnerabilities kunnen worden misbruikt door malware om uw netwerk binnen te dringen, uw workstations en servers te infecteren en uw bedrijfsprocessen te verstoren.  Onze innovatieve AEP-technologie (Automatic Exploit Prevention) voorkomt dat malware kan profiteren van vulnerabilities in het besturingssysteem en de applicaties die u uitvoert. AEP controleert met name de applicaties die het vaakst het doelwit zijn - zoals Adobe Reader, Internet Explorer, Microsoft Office en Java - en biedt een extra niveau aan beveiligingscontrole en bescherming tegen onbekende dreigingen. 

   Netwerkaanvallen blokkeren

   Steeds meer aanvallen zijn gericht op bedrijfsnetwerken, waaronder het scannen van poorten, DoS-aanvallen (Denial of Service) en buffer-under-run-aanvallen. De Network Attack Blocker-technologie detecteert en volgt verdachte activiteiten op uw bedrijfsnetwerk. Daarbij kunt u vooraf configureren hoe uw systemen bij verdacht gedrag horen te reageren.

  • Beveiliging voorbij de desktop

   Beveiligen van alle server-omgevingen

   Het is niet ongebruikelijk voor bedrijven om een verscheidenheid aan serverplatforms voor hun hele IT-infrastructuur te gebruiken, van Windows-server, Linux- en FreeBSD-clusterservers tot terminalservers van Microsoft en Citrix. Kaspersky beschermt ze allemaal en heeft de scanprocessen geoptimaliseerd zodat ze minimale impact hebben op de serverprestaties. Als een van uw file servers een fout vertoont, worden onze technologieën automatisch opgestart zodra de file server opnieuw wordt opgestart.

   Mobiele beveiliging garanderen

   Mobiele apparaten worden vandaag de dag in elk bedrijf gebruikt en vormen een zwakke plek in het bedrijfsnetwerk. Kaspersky Total Security for Business beschermt mobiele apparaten en smartphones tegen de nieuwste mobiele bedreigingen, anti-phishing-technologie biedt beveiliging tegen websites die proberen om informatie te stelen, en onze anti-spamtechnologie zorgt ervoor dat u geen last hebt van ongewenste gesprekken en berichten. 

   Containerization-technologie scheidt de bedrijfsgegevens en applicaties van de persoonlijke gegevens van een gebruiker, waardoor de bedrijfsgegevens veilig zijn indien een apparaat zoekraakt of wordt gestolen. Functies voor encryptie en bescherming op afstand kunnen de afgezonderde bedrijfsgegevens veilig wissen zonder invloed te hebben op persoonlijke gegevens en instellingen.

  • Beveiligingselementen om applicaties, apparaten en internet te beheren

   Dynamische whitelisting voor applicatiebeheer 

   Er zijn duizenden nieuwe applicaties op de markt en het aantal groeit met de dag. Het bijhouden van potentiële gevaarlijke applicaties is een hele uitdaging. Met Kaspersky's dynamische whitelisting kunnen systeembeheerders een Default Deny-beleidsregel instellen die alle applicaties blokkeert die niet op uw whitelist staan. Ons in-house Whitelisting Lab controleert voortdurend applicaties op veiligheid en voegt ze toe aan de database van goedgekeurde applicaties (deze database bevat ruim 1,3 miljard unieke bestanden en hier worden elke dag 1 miljoen bestanden aan toegevoegd). Klanten van Kaspersky hebben toegang tot deze database voor gebruik as-is, maar kunnen de database ook aanpassen aan hun specifieke bedrijfsbehoeften. De testmodus garandeert dat bedrijfskritische applicaties niet per ongeluk worden geblokkeerd en voorkomt ongewenste effecten op de functionaliteit.

   Applicatiebeheer op servers en workstations

   Onze System Watcher-technologie bewaakt het gedrag van een applicatie als die op de server of op het apparaat van de medewerker wordt geopend om schadelijke activiteiten te herkennen. Schadelijke bestanden worden geblokkeerd en op workstations worden schadelijke activiteiten teruggedraaid.

   Wijzigen van applicatiebeheer om risico's te beperken

   De activiteiten van sommige applicaties kunnen worden gezien als risicovol, al hebben deze applicaties misschien niet het label 'schadelijk'. In veel gevallen raden we aan die activiteiten te beperken. Onze Applicatie Privilege (Host-Based Intrusion Prevention System - HIPS) beperkt de activiteiten binnen het endpoint volgens een 'vertrouwensniveau' dat is toegewezen aan de applicatie. Het beperkt de rechten van de applicatie om toegang te krijgen tot bepaalde bronnen, waaronder systeem- en gebruikersbestanden. Toegang van applicaties tot audio- en video-opnameapparatuur kan ook worden beperkt.

   Voorkomen dat ongeoorloofde apparaten toegang krijgen

   Om te voorkomen dat onbevoegde apparaten toegang krijgen tot uw netwerk, is het met Kaspersky's apparaatbeheer mogelijk om instellingen in te voeren volgens het tijdstip van de dag, de geografische locatie of het soort apparaat. U kunt de bediening synchroniseren met Active Directory voor granulair beheer en beleidstoekenning, maskers inzetten bij het aanmaken van apparaatbeheerregels en indien nodig meerdere apparaten op de whitelist zetten. Kaspersky Total Security for Business legt ook alle verwijder- en kopieerbewerkingen vast wat betreft bestanden op verwijderbare USB-apparaten en beheert gebruikersrechten van bestanden met betrekking tot lees- en schrijfbewerkingen op cd's en dvd's.

   Flexibele draadloze bediening 

   Het gebruik van onbekende openbare publieke Wi-Fi-netwerken stelt apparaten en het bedrijfsnetwerk bloot aan aanvallen. Door een lijst van vertrouwde netwerken voor medewerkers samen te stellen, hebben zij toegang tot betrouwbare Wi-Fi-netwerken en wordt het gebruik van andere netwerken verboden, zonder invloed te hebben op de mobiliteit van de medewerkers.

   Toezicht en controle op internettoegang

   We brengen steeds meer tijd online door, ook op het werk, en met de beheertools voor applicaties van Kaspersky kunt u uw internettoegangsbeleid beperken en het internetgebruik in de gaten houden. U kunt de activiteiten van gebruikers op specifieke websites of in websitecategorieën (zoals gamesites, sociale netwerken of goksites) eenvoudig verbieden, beperken, toestaan en controleren. Geografische en time-of-day-instellingen kunnen worden afgestemd met Active Directory ter ondersteuning van het beheren en uitvoeren van beleidsvormen.

  • Encryptie als de ultieme bescherming van vertrouwelijke gegevens

   Sterke compatibele encryptie

   Kaspersky Total Security for Business maakt gebruik van AES-256-encryptiealgoritme voor sterke encryptie en optimale bescherming van vertrouwelijke informatie. Bij verlies of diefstal van bestanden of systemen hebben ongeautoriseerde gebruikers geen toegang tot de versleutelde gegevens. Onze encryptie is volledig compatibel met FIPS 140-2.

   Geïntegreerde encryptie voor een beter beheer

   Gegevensencryptie kunt u eenvoudig configureren en beheren via dezelfde beheerconsole waarmee u alle andere endpoint-beveiligingstechnologieën van Kaspersky Lab op uw netwerk beheert. Onze encryptietechnologieën zijn door onszelf ontwikkeld vanuit een uniforme codebasis waardoor de encryptie-instellingen eenvoudiger kunnen worden toegepast in lijn met het beleid dat betrekking heeft op uw anti-malwareprogramma, endpoint-controles en andere endpoint-beveiligingstechnologieën.

   Full disk- en File-Level encryptie

   FDE (Full Disk Encryption) is werkzaam op de fysieke sectoren van de schijf waardoor het heel eenvoudig is om een strategie uit te voeren waarbij alles in één keer wordt versleuteld. Met FLE (File-Level Encryption) kunt u op veilige wijze gegevens delen via uw netwerk. Als extra beveiligingsmaatregel kan het originele, niet-versleutelde bestand van de harde schijf worden gewist nadat het bestand is versleuteld.

   Encryptie van verwisselbare media

   Encryptie van verwisselbare media kan Full Disk Encryption en File-Level Encryption uitvoeren om gegevens te beschermen op verwisselbare apparaten.

   Draagbare modus-encryptie

   Als u gevoelige gegevens moet overdragen, kunt u op eenvoudige wijze gecodeerde, zelfuitpakkende pakketten of bestanden en mappen maken die zijn beveiligd met een wachtwoord. Met een speciale 'draagbare modus' voor encryptie op bestandsniveau op verwisselbare media kunnen gegevens veilig worden overgebracht, zelfs op computers zonder Kaspersky Security-producten.

   Eenvoudig aanmelden en ondersteuning voor smartcard/token

   Als een gebruiker zijn pc aanzet en zijn gebruikersnaam en wachtwoord invoert, krijgt hij met onze optie Single Sign-On direct toegang tot de gecodeerde gegevens op de harde schijf van zijn pc. Het encryptie- en decryptieproces is vrijwel transparant voor de gebruiker, wat de efficiëntie en productiviteit bevordert. Dubbele verificatie, via smartcards en tokens, wordt ook ondersteund.

   Microsoft BitLocker-beheer

   Encryptie op de harde schijf van Microsoft Windows-apparaten kan worden beheerd met de Microsoft BitLocker-technologie. Microsoft BitLocker-beheer maakt het mogelijk om versleutelingstechnologie te gebruiken die is geïntegreerd in het besturingssysteem om hardwarecompatibiliteit te verbeteren met minimale gevolgen voor de gebruiker.

   Ondersteuning voor Intel AES-NI en meer

   Dankzij ondersteuning voor Intel AES-NI is snellere encryptie en decryptie van gegevens mogelijk voor veel systemen met Intel- en AMD-processors**. Onze Full Disk Encryption-technologie ondersteunt ook platformen met UEFI. Niet-QWERTY-toetsenborden worden ook ondersteund.

   **Niet alle processors ondersteunen AES-NI.

  • Veilig samenwerken en gegevensverlies voorkomen

   Bescherming van SharePoint-omgevingen

   Met gebruiksvriendelijke beveiliging, bestandsfilters en contentfiltering kunt u de bescherming van een volledige Microsoft SharePoint-serverfarm via één centrale console beheren. De impact op systeemprestaties is minimaal.

   Optimalisering van storage

   Om gegevens nog efficiënter te kunnen opslaan, helpen onze technologieën voor bestandsfiltering om het aantal onnodige bestanden te verminderen waardoor u beleid voor documentopslag  eenvoudiger kunt afdwingen. U kunt niet alleen lijsten met verboden bestandsnamen en -extensies maken, maar u kunt ook gebruikmaken van vooraf ingestelde profielen voor bestandstypen waarmee u snel beleidsregels kunt implementeren voor muziek, video's, uitvoerbare bestanden en meer. Door de werkelijke bestandsindelingen te analyseren en niet alleen naar bestandsextensies te kijken, voorkomt onze technologie dat het beveiligingsbeleid kan worden geschonden door bestanden zonder verboden bestandsextensie.

   Flexibele contentfilters

   Met contentfilters kunt u alle documenten controleren op verboden content, zoals expliciet of aanstootgevend taalgebruik. Zo kunt u een intern samenwerkingsbeleid instellen en de naleving daarvan controleren. Dankzij vooraf geïnstalleerde woordenboeken/categorieën en de mogelijkheid om zelf lijsten met verboden woorden en zinnen samen te stellen, kunt u contentfilters eenvoudig afstemmen op uw behoeften.

   Statusinformatie in real-time

   Via ons dashboarddisplay hebt u overzichtelijk toegang tot realtime gegevens, waaronder de IT-beveiligingsstatus, databaseversies en licentiestatus voor alle beschermde servers. Ook genereert u met Kaspersky Total Security for Business eenvoudig rapporten over gebeurtenissen en de beveiligingsstatus.

   Betere gegevensbescherming en compliance

   Kaspersky Total Security for Business analyseert de inhoud van documenten die zijn opgeslagen binnen Microsoft SharePoint Server, en registreert en blokkeert automatisch alle bestanden die vertrouwelijke bedrijfsgegevens of gevoelige informatie bevatten. Aan de hand van vooraf geïnstalleerde of aangepaste woordenlijsten wordt gezocht op specifieke woorden en gestructureerde gegevens.*

   *Voor Data Loss Protection-functies is een afzonderlijke licentie nodig.

  • Zakelijke e-mail beschermen tegen lekken van gegevens

   Beveiliging voor meerdere platformen tegelijk

   Onze beveiligingstechnologieën voor mailservers ondersteunen tal van mailservers, waaronder Microsoft Exchange, IBM Lotus Notes/Domino, Sendmail, qmail, Postfix, Exim en CommuniGate Pro, en beschermen mailverkeer en groupwareservers tegen malware en spam. Kaspersky Total Security for Business kan tevens worden gebruikt voor het opzetten van een speciale e-mailgateway.

   Spam filteren

   Effectieve anti-spamfilters zorgen voor meer efficiëntie en productiviteit. Onze intelligente technologieën voor spamfiltering voorkomen dat storende spam terechtkomt in het Postvak IN van gebruikers. Het aantal 'false positives' is zeer laag en daarnaast wordt de intensiteit van verkeer op uw bedrijfsnetwerk verminderd.

   Ondersteuning van serverbronnen

   Met geoptimaliseerde scans en de mogelijkheid om specifieke onderdelen bij het scannen uit te sluiten, ondersteunt onze bescherming voor mailservers ook de werklastverdeling voor serverbronnen waardoor beveiliging bijzonder effectief is zonder aanwijsbare impact op de prestaties.

  • Bescherming van internetgateways

   Beveiliging van verkeer

   Onze beveiligingstechnologieën beschermen het verkeer via de meest gangbare Windows- en Linux-internetgateways. Kwaadaardige en potentieel gevaarlijke programma's in HTTP(S)-, FTP-, SMTP- en POP3-verkeer worden automatisch verwijderd. 

   Hoge detectiepercentages, zonder in te leveren op prestaties

   Met intelligente, geoptimaliseerde scans en werklastverdeling biedt Kaspersky Total Security for Business hoge detectiescores, zonder merkbare gevolgen voor de systeemprestaties.

  • Verbeterde beveiliging en uitgebreider systeembeheer

   Identificeren en patchen van vulnerabilities

   Geen enkele applicatie of geen enkel besturingssysteem is 100% vrij van vulnerabilities - vulnerabilities die door malware kunnen worden misbruikt om uw netwerk binnen te dringen, uw workstations en servers te infecteren en uw bedrijfsprocessen te onderbreken. Met meerdere applicaties op een bedrijfsnetwerk is het handmatig herkennen van vulnerabilities en het bijwerken van software een onmogelijke en riskante taak. 

   Dankzij functies voor vulnerability-beoordeling en patchbeheer in Kaspersky Total Security for Business wordt het terugdringen van softwarevulnerabilities geautomatiseerd. Gedetecteerde vulnerabilities kunnen automatisch worden geprioriteerd en patches en updates kunnen automatisch worden gedistribueerd. Dit verlaagt de kans op misbruik door malware aanzienlijk.

   Beheer van uw hardware en software

   Alle apparaten op uw netwerk worden automatisch gevonden en vastgelegd in een hardware- en software-inventarisatie. De hardware-inventarisatie bevat informatie over elk apparaat en de software-inventarisatie helpt u softwaregebruik te controleren en ongeoorloofde applicaties te blokkeren. Zelfs gastapparaten die in uw netwerk verschijnen, kunnen automatisch worden ontdekt en worden voorzien van toegangsrechten, zonder de beveiliging van uw bedrijfssystemen en -gegevens in gevaar te brengen.

   Optimaliseren van de applicatie-distributie

   U kunt software op verzoek implementeren of de implementatie buiten kantooruren plannen. In bepaalde gevallen kunt u aanvullende parameters opgeven om het softwarepakket aan te passen dat wordt geïnstalleerd. Door het gebruik van veilige, externe verbindingen met elke desktop of clientcomputer bent u in staat om problemen snel op te lossen terwijl een autorisatiemechanisme onbevoegde externe toegang voorkomt. Alle activiteiten tijdens een externe sessie worden geregistreerd, zodat ze zijn terug te vinden.

   Implementatie van besturingssystemen automatiseren en optimaliseren

   Onze technologieën automatiseren en centraliseren het aanmaken, opslaan en klonen van beveiligde systeemimages die in een speciale inventaris worden bewaard om tijdens de implementatie te worden geopend. Images voor clientworkstations kunnen worden geïmplementeerd met PXE-servers (Preboot eXecution Environment) die eerder zijn gebruikt in het netwerk, of met onze eigen functies. Met behulp van Wake-on-LAN-signalen kunt u de images automatisch buiten kantooruren distribueren. UEFI-ondersteuning is ook inbegrepen.

   Minder verkeer met externe distributie

   Als u software of patches wilt distribueren bij een externe vestiging, kan één lokaal workstation als updateagent dienen voor de gehele externe locatie. Dit helpt de hoeveelheid verkeer op uw netwerk terug te brengen.

   Integratie met SIEM-systemen

   SIEM-systemen (Security Information & Event Management) kunnen een belangrijke rol spelen bij realtime bewaking voor grote ondernemingen. Integratie met twee van de populairste SIEM-producten is inbegrepen om de bewakings- en rapportagefuncties te verbeteren.

  • Gecentraliseerd beheer

   Verbeterd beheer

   Systeembeheerders hebben het druk en alle tijd die wordt besteed aan het beheren en genereren van rapporten, kan beter aan andere essentiële bedrijfsfuncties worden besteed. Kaspersky Endpoint Security for Business Select omvat ook het Kaspersky Security Center (KSC), een centrale, in hoge mate geïntegreerde beheertool die u volledige inzage en controle biedt wat betreft de technologieën van Kaspersky Lab voor endpoint-beveiliging in uw bedrijf. KSC vereenvoudigt het beheer van mobiele apparaten, laptops, desktops, file servers en virtuele machines en genereert ook rapporten, en dat allemaal vanuit één dashboard.

   Ondersteunen van gangbare MDM-platforms voor het beheer van mobiele apparaten 

   Voor het centrale beheer van al uw mobiele apparaten hebt u een beveiligingsoplossing nodig die is geïntegreerd met alle toonaangevende beheerplatforms van mobiele apparaten. Kaspersky Endpoint Security for Business Select ondersteunt Microsoft® Exchange ActiveSync®, iOS MDM en Samsung KNOX™ en maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze een beleid aan te maken voor elk platform, zoals bijvoorbeeld verplichte encryptie, verplicht wachtwoordgebruik, cameragebruik, APN/VPN-instellingen. Via Android for Work kunt u ook eenvoudig bedrijfsprofielen maken en bedrijfsapplicaties en -apparaten beheren.

   Diverse verantwoordelijkheden toewijzen aan verschillende beheerders

   Dankzij Role-Based Access Control kunnen taken voor beveiligingsbeheer en systeembeheer worden verdeeld onder meerdere beheerders. Misschien wilt u bijvoorbeeld dat één beheerder endpointbeveiliging, endpointbeheer en mobiele beveiliging beheert en dat een tweede beheerder zich bezighoudt met gegevensencryptie en alle systeembeheerfuncties. De Kaspersky Security Center-console kan gemakkelijk worden aangepast, zodat alle beheerders alleen toegang hebben tot de tools en informatie die relevant zijn voor hun specifieke taken.

   Een hoger integratieniveau

   Alle technologie binnen Kaspersky Endpoint Security Select is door onszelf ontwikkeld met behulp van een in hoge mate geïntegreerd code. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen en profiteert van maximale schaalbaarheid. Naadloos geïntegreerde beveiligingstechnologieën zorgen dat uw IT-omgeving beter wordt beschermd en dankzij gecentraliseerd beheer bespaart u meer tijd.

Welke beveiligingsoplossing is de juiste voor uw bedrijf?

Vergelijk Kaspersky's IT-beveiligingsoplossingen

Kaspersky Total Security for Business

Welke oplossing is de juiste voor uw bedrijf?