Kaspersky Security Center voor optimaal systeembeheer

Kaspersky Security Center neemt de complexiteit van beveiligingsbeheer en IT-systeembeheer van u over. De volledig schaalbare console biedt groeiende bedrijven met veranderende beveiligingsbehoeften één geïntegreerde oplossing voor uitgebreid systeem- en beveiligingsbeheer en eenvoudige scheiding van beheerverantwoordelijkheden.

Kaspersky Security Center biedt tal van functionaliteiten:

 • Optimale efficiëntie: eenvoudig te implementeren en te beheren met uniform beleid
 • Totaaloverzicht: bekijk en beheer via één beheerconsole de beveiliging van de hele bedrijfsomgeving, inclusief de cloud, fysieke en virtuele machines en mobiele apparaten
 • Kant-en-klare installatie, direct te gebruiken configuratie

Of u nu tien workstations beheert of duizenden binnen een gecentraliseerde, gedistribueerde of gemengde infrastructuur, met Kaspersky Security Center zijn onze uitgebreide beveiligingstechnologieën eenvoudig te installeren, te configureren en te beheren. Met Kaspersky Security Center schaalt en activeert u eenvoudig nieuwe tools en functies als de beveiligingsbehoeften van uw bedrijf veranderen.

Ontdek hier meer over True Cybersecurity voor bedrijven en wat onze klanten vinden van onze technologieën.

 • Sterkere IT-beveiliging dankzij een 360°-overzicht

  De toenemende diversiteit aan platformen, apparatuur, software en applicaties maakt het werk er voor IT-beheerders niet eenvoudiger op. Complexiteit ondermijnt beveiliging, maar hoe richt u die beveiliging in als u niet weet wat u hebt?

  Het ontdekken van hardware, het inventariseren van software en het tijdig toepassen van patches voor vulnerabilities zijn arbeidsintensieve en tijdrovende klussen.

  Kaspersky Security Center vereenvoudigt deze uitdagingen. Fysieke, virtuele en cloudgebaseerde endpoints worden samen beheerd via één console, zodat de efficiëntie toeneemt en uw totale eigendomskosten dalen.

  • Houd de controle over uw bedrijfseigendommen en bespaar

   Kaspersky Security Center geeft volledig inzicht in de hardware en software op uw netwerk. Bespaar op de kosten voor softwarelicenties door gebruiksrechten centraal toe te kennen en te beheren. Optimaliseer uw resources dankzij automatische detectie van apparaten, hardwareherkenning en software-inventarisatierapporten. Met Kaspersky Security Center kunt u softwarelicenties en hardware eenvoudig in de gaten houden en beheren.

  • Vulnerabilities identificeren en beheren

   De beheerfunctionaliteit voor vulnerabilities en patches van Kaspersky Security Center detecteert vulnerabilities in uw applicaties en besturingssystemen die door schadelijke programma's kunnen worden misbruikt om toegang te krijgen tot uw netwerk en blokkeert deze voordat malware problemen kan veroorzaken.

   De geautomatiseerde vulnerabilitycheck gebruikt realtime informatie uit de cloud over exploitactiviteiten om waar nodig direct patches te implementeren zonder dat systemen of gebruikers hiervan hinder ondervinden. Met ondersteuning voor meer dan 150 softwareapplicaties biedt Kaspersky Security Center bewakingsfuncties die vulnerabilities opsporen in de meestgebruikte zakelijke applicaties. Na detectie worden vulnerabilities gerangschikt en wordt de gevaarlijkste als eerste buiten bedrijf gesteld.

  • Geautomatiseerde risicobeperking

   Patches worden automatisch gedownload, gedistribueerd en geïnstalleerd, ongeacht of u een fysieke, virtuele of Amazon EC2-machine gebruikt. Geoptimaliseerde algoritmen voor Microsoft-updates dringen het netwerkverkeer en de benodigde schijfruimte terug.

   Bewaak de status van patchinstallaties met rapportages over de voortgang en effectiviteit van patches voor applicaties van derden.

  Stroomlijn routinetaken

  Kaspersky Security Center bevat een breed scala aan functies voor IT-systeembeheer om standaard IT-taken voor heterogene netwerken te stroomlijnen.

  Kaspersky Security Center heeft een uitbreidbare architectuur die plug-ins bevat voor het beheren van beveiligingsproducten op ieder platform. Als er een nieuw (of geüpdatet) beveiligingsproduct wordt uitgebracht, kan de bijbehorende extensie zonder herinstallatie of patching van de console op Kaspersky Security Center worden geïnstalleerd. Software voor endpoints is eenvoudig te distribueren en installeren met de clientbeheertools van Kaspersky Security Center. Bovendien biedt het naast gecentraliseerd beheer op rollen gebaseerde toegang en geïntegreerde dashboards, zodat beheerders alleen toegang hebben tot de tools en gegevens die relevant zijn voor hun taken.

  • Eenvoudige te schalen

   Schaal eenvoudig op zonder dat u de oorspronkelijke configuratie hoeft te wijzigen. Tot 100.000 fysieke, virtuele en cloudgebaseerde endpoints kunnen via één serverinstallatie van Kaspersky Security Center worden beheerd en u beschikt over geoptimaliseerde back-upfuncties. Gebruik Microsoft SQL Server Always-On Availability Groups voor een hoge beschikbaarheid van de beheerconsole-installatie.

  • Voorkom gegevensinbreuken

   Centraal beheerde encryptiemogelijkheden bieden een extra beveiligingslaag tegen de toenemende dreiging van gegevensverlies door diefstal van apparaten of malwareaanvallen. Met Kaspersky Security Center kunnen beheerders FileVault op Mac OS®, de encryptie van mobiele apparaten, Kaspersky Encryption en Microsoft BitLocker® in Microsoft® Windows® centraal in- en uitschakelen. Het systeem bewaakt ook de status van versleutelde apparaten, meldt geblokkeerde toegang tot versleutelde bestanden en maakt lokale back-ups van encryptiesleutels om vergeten inloggegevens te herstellen.

  • Optimale ondersteuning op afstand

   Verkort de responstijden en verbeter de efficiëntie dankzij mogelijkheden voor gestroomlijnde probleemoplossing en ondersteuning op afstand. Maak via RDP verbinding met clients of externe computers die door Kaspersky Security Center worden beheerd voor een eenvoudige diagnostiek en probleemoplossing voor alle software.

  • Naadloze implementatie op externe kantoren

   Het opzetten van nieuwe werkstations in andere vestigingen kan extern en automatisch worden uitgevoerd. U kunt ook buiten kantooruren nieuwe applicaties uitrollen en automatisch laten installeren. Hierdoor kunt u systeemimages maken, opslaan en implementeren vanaf een centrale locatie – perfect voor onder meer de migratie naar Microsoft® Windows® 10.

  • Mobiele apparaten op meerdere platforms beheren

   Kaspersky Security Center beheert de mobiele apparaten van het bedrijf en de medewerkers vanuit dezelfde console en met dezelfde doeltreffendheid. Medewerkers kunnen hun mobiele apparaten zonder probleem gebruiken wanneer ze buiten kantoor werken zonder aan veiligheid in te boeten.

  • Veilig mobiel werken

   Beheer via Kaspersky Security Center in realtime de beveiliging van mobiele apparaten tegen dreigingen en krijg volledig inzicht met slimme indicatoren voor het beschermingsniveau. Bedrijfsgegevens worden op zowel gebruikers- als gastapparaten gescheiden van persoonlijke gegevens. Bovendien wordt het gebruik van wachtwoorden en/of encryptie van bedrijfsgegevens afgedwongen om te voorkomen dat gegevens op straat komen te liggen in geval van verlies of diefstal.

  • Ondersteuning voor apparaten van werknemers

   BYOD-initiatief? De gebruiksvriendelijke beheerwizards van Kaspersky Security Center for Enterprise Mobility Management (EMM) maken beveiliging mogelijk via Over the Air (OTA)-provisioningtechnologie, externe EMM-systemen (VMWare AirWatch®) en aanmeldingsconsoles (Samsung KNOX).

  • Verlaag de werklast van beheerders met de Self Service Portal

   In het geval dat een mobiel apparaat kwijtraakt of wordt gestolen, kan een beheerder of gebruiker via de Self Service Portal direct SIM-Watch, Remote Lock en Wipe and Find activeren, zodat onbevoegden geen toegang krijgen tot bedrijfsgegevens.

  Zichtbaarheid en controle

  Kaspersky Security Center biedt een beheerconsole met één dashboard dat het eenvoudiger maakt om al uw apparaten te beheren, zowel fysiek als virtueel en mobiel.

  • Zie het hele plaatje

   Geïntegreerde sensoren voor Endpoint Detection and Response (EDR) registreren en analyseren enorme hoeveelheden gegevens, zonder dat dit invloed heeft op de productiviteit van gebruikers. Kaspersky Security Center verzendt opdrachten, berichten en informatie naar de EDR-server en endpointbeveiligingsagent en zorgt ervoor dat deze tussen de server en agent kunnen worden uitgewisseld. Effectieve EDR-oplossingen speuren in realtime naar bewijs van inbreuken, bijvoorbeeld Indicators of Compromise, op elk endpoint in het netwerk. De integratie met toonaangevende SIEM's en de generieke syslog-connector voor SIEM-systemen zorgen daarnaast voor een betere rapportage en beveiliging.

  • Waarborg de systeemintegriteit en reageer snel op dreigingen

   Met Kaspersky Security Center kunt u eventuele wijzigingen aan kritieke componenten van bedrijfsmiddelen zoals webservers en geldautomaten bewaken en snel reageren op inbreuken op de integriteit van deze systemen. Ontvang via de component System Integrity Monitor meldingen van gebeurtenissen. Hiermee kunt u niet alleen het bestandssysteem van een apparaat bewaken (File Integrity Monitoring), maar ook de registeronderdelen en de status van de firewall en verbonden hardware.

  • Eenvoudig te beheren beveiliging voor alle apparaten

   De implementatie, de configuratie en het beheer van het beveiligingsbeleid voor alle apparaten op alle platforms worden uitgevoerd vanuit de centrale console voor een betere zichtbaarheid terwijl het beheer en de controle ervan worden verbeterd.

  • Voorkom aanvallen vanuit openbare netwerken

   Onbekende openbare wifi-netwerken stellen apparaten en het bedrijfsnetwerk bloot aan aanvallen. Door speciaal voor medewerkers een lijst met betrouwbare netwerken te maken, kunt u toegang tot betrouwbare wifi-netwerken toestaan en het gebruik van andere netwerken verbieden zonder gevolgen voor de mobiliteit of productiviteit.

  • Vereenvoudig firewallbeheer

   Configureer en beheer de firewallinstellingen van Linux- en Windows-besturingssystemen. Met Kaspersky Security Center kunt u vanaf één console uw netwerkbeleid afdwingen op alle endpoints.

  • Minimaliseer de risico's en verbeter de efficiëntie van medewerkers

   Stel in welke apparaten en applicaties toegang tot uw netwerk kunnen krijgen en hoe ze kunnen worden uitgevoerd om malware tegen te gaan. Beheer en controleer de apparaten, applicaties en websites die uw medewerkers mogen gebruiken.

  • Integreer bewezen bescherming direct in cloudomgevingen

   Door de native integratie tussen de beheerconsole en de cloudomgeving van Amazon Web Services hebt u de volledige controle over instanties van Kaspersky Endpoint Security for Linux en Kaspersky Security for Windows Server in de cloud.

   Implementeer Kaspersky Security Center op een Amazon EC2-instantie om de bescherming van uw omgeving te beheren of abonneer u op een van de beschikbare AMI's op de AWS Marketplace en ontvang een instantie met een gebruiksklaar Kaspersky Security Center. In dit geval is Kaspersky Security Center op de instantie geïnstalleerd zonder dat u iets hoeft te doen.

  • Pas best practices voor audits toe

   Door auditverbeteringen in alle endpointapplicaties kunnen beheerders wijzigingen in eerder beleid bijhouden en terugdraaien. Vergelijk twee beleidsregels voor één managed applicatie, waarna een rapport wordt gegenereerd met daarin de overeenkomsten en verschillen tussen de regels. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u beleidsregels moet vergelijken omdat verschillende beheerders binnen hun kantoor meerdere beleidsregels hebben gemaakt voor één managed applicatie of wanneer één algemeen beleid is overgenomen op alle plaatselijke kantoren en is aangepast voor elk kantoor.

  VERKOOPINFORMATIE

  Kaspersky Security Center wordt geleverd met:

 • Zie voor de meest complete, up-to-date vereisten de Kaspersky Knowledge Base.

  Let op: de gegevens die hieronder worden weergegeven, zijn de minimale RAM- en CPU-vereisten voor de beheerserver, de beheerconsole en de netwerkagent. Raadpleeg de gebruikershandleiding die bij het product is geleverd voordat u het product in gebruik neemt. U vindt hierin een gedetailleerde beschrijving van de systeemvereisten voor verschillende gebruiksscenario's.

  Beheerserver

  • Hardwarevereisten

   • CPU: Intel Pentium® 1 GHz of sneller (1,4 GHz is het minimum voor een 64-bits besturingssysteem)
   • RAM: 4 GB
   • Vrije schijfruimte: 10 GB (wanneer u Systems Management gebruikt, moet er minstens 100 GB aan vrije schijfruimte beschikbaar zijn).
  • Softwarevereisten

   • Microsoft Data Access Components (MDAC) 2.8 of hoger
   • Windows DAC 6.0.
   • Microsoft Windows Installer 4.5
  • Ondersteunde besturingssystemen

   Microsoft Windows

   • Microsoft Windows 10 Pro
   • Microsoft Windows 10 Enterprise
   • Microsoft Windows 10 Education
   • Microsoft Windows 10 Pro RS1
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS1 (Support branch: Enterprise 2016 LTSB)
   • Microsoft Windows 10 Education RS1
   • Microsoft Windows 10 Pro RS2 (GA: februari 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS2 (GA: februari 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS2 (GA: februari 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 8.1 Pro
   • Microsoft Windows 8.1 Enterprise
   • Microsoft Windows 8 Pro
   • Microsoft Windows 8 Enterprise
   • Microsoft Windows 7 Professional met SP1 en hoger
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate met SP1 en hoger
   • Microsoft Small Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2011 Essentials
   • Microsoft Small Business Server 2011 Premium Add-on
   • Microsoft Small Business Server 2011 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation met SP2 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 Server Core en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/DataCenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation met SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 Core Mode en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2
   • Microsoft Windows Storage Server 2012
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2
  • Ondersteunde virtualisatieplatforms

   • VMware vSphere 5.5
   • VMware vSphere 6
   • VMware Workstation 12.x Pro
   • Microsoft Hyper-V Server 2008
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 en hoger
   • Microsoft Hyper-V Server 2012
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 R2
   • Microsoft Virtual PC 2007 (6.0.156.0)
   • Citrix XenServer 6.2
   • Citrix XenServer 6.5
   • Citrix XenServer 7
   • Parallels Desktop 11 en hoger
   • Oracle VM VirtualBox 4.0.4-70112 (alleen Windows-gastaanmelding)
  • Ondersteunde databases

   • Microsoft SQL Server 2008 Express
   • Microsoft SQL 2008 R2 Express
   • Microsoft SQL 2012 Express
   • Microsoft SQL 2014 Express
   • Microsoft SQL Server 2008 (alle edities)
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 (alle edities)
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 2 (alle edities)
   • Microsoft SQL Server 2012 (alle edities)
   • Microsoft SQL Server 2014 (alle edities)
   • Microsoft SQL Server 2016 (alle edities)
   • Microsoft Azure SQL Database
   • MySQL Standard Edition 5.5
   • MySQL Enterprise Edition 5.5
   • MySQL Standard Edition 5.6
   • MySQL Enterprise Edition 5.6
   • MySQL Standard Edition 5.7
   • MySQL Enterprise Edition 5.7

  Beheerserver voor Kaspersky Security Center-webconsole

  • Hardwarevereisten

   • CPU: 1,4 GHz of sneller
   • RAM: 512 MB
   • Vrije schijfruimte: 1 GB
  • Softwarevereisten

   Webserver:

   • Apache 2.4.23 (voor Windows)
   • Apache 2.4.23 (voor Linux)
  • Ondersteunde besturingssystemen

   Microsoft Windows

   • Microsoft Windows 10 Pro
   • Microsoft Windows 10 Enterprise
   • Microsoft Windows 10 Education
   • Microsoft Windows 10 Pro RS1
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS1 (Support branch: Enterprise 2016 LTSB)
   • Microsoft Windows 10 Education RS1
   • Microsoft Windows 10 Pro RS2 (GA: februari 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS2 (GA: februari 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS2 (GA: februari 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 8.1 Pro
   • Microsoft Windows 8.1 Enterprise
   • Microsoft Windows 8 Pro
   • Microsoft Windows 8 Enterprise
   • Microsoft Windows 7 Professional met SP1 en hoger
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate met SP1 en hoger
   • Microsoft Small Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2011 Essentials
   • Microsoft Small Business Server 2011 Premium Add-on
   • Microsoft Small Business Server 2011 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation met SP2 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 Server Core en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/DataCenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation met SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 Core Mode en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2
   • Microsoft Windows Storage Server 2012
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2

   Linux/UNIX

   • Debian GNU/Linux 7.х (tot 7.8) x32
   • Debian GNU/Linux 7.х (tot 7.8) x64
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x32
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x64
   • CentOS 6.х (tot 6.6) x64

  Beheerconsole voor Kaspersky Security Center

  • Ondersteunde browsers

   Microsoft Internet Explorer 9.0:

   • Microsoft Windows Server 2008
   • Microsoft Windows Server 2008 R2
   • Microsoft Windows Server 2012
   • Microsoft Windows Server 2012 R2
   • Microsoft Windows Vista
   • Microsoft Windows 7

   Microsoft Internet Explorer 10.0 in:

   • Microsoft Windows 7 SP1
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1
   • Microsoft Windows Server 2012
   • Microsoft Windows Server 2012 R2
   • Microsoft Windows 8, 8.1
   • Microsoft Windows 10

   Microsoft Edge in:

   • Microsoft Windows 10

   Microsoft Internet Explorer 11.0 in:

   • Microsoft Windows 7 SP1
   • Microsoft Windows 8.1
   • Microsoft Windows Server 2012 R2
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 SP1
   • Microsoft Windows 10

   Firefox 47 en hoger

   Safari 8 op Mac OS X 10.10 (Yosemite)

   Safari 9 op Mac OS X 10.11 (El Capitan)

   Google Chrome 53 of hoger

  Netwerkagent

  De volgende minimumvereisten gelden voor computers waarop de netwerkagent is geïnstalleerd:

  • Hardwarevereisten

   • CPU: 1 GHz of sneller (1,4 GHz is het minimum voor een 64-bits besturingssysteem)
   • RAM: 512 MB
   • Vrije schijfruimte: 1 GB

   Als een computer ook als updateagent wordt gebruikt, zijn de volgende hardwarevereisten van toepassing:

   • CPU: 1 GHz of sneller (1,4 GHz is het minimum voor een 64-bits besturingssysteem)
   • RAM: 1 GB
   • Vrije schijfruimte: 4 GB
  • Ondersteunde besturingssystemen

   Microsoft Windows

   • Microsoft Windows Embedded POSReady 7
   • Microsoft Windows Embedded Standard 7 met SP1
   • Microsoft Windows Embedded 8 Standard
   • Microsoft Windows Embedded 8 Industry Pro
   • Microsoft Windows Embedded 8 Industry Enterprise
   • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Pro
   • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Enterprise
   • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Update
   • Microsoft Windows 10 Home
   • Microsoft Windows 10 Pro
   • Microsoft Windows 10 Enterprise
   • Microsoft Windows 10 Education
   • Microsoft Windows 10 Home RS1
   • Microsoft Windows 10 Pro RS1
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS1 (Support branch: Enterprise 2016 LTSB)
   • Microsoft Windows 10 Education RS1
   • Microsoft Windows 10 Home RS2 (GA: februari 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS2 (GA: februari 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS2 (GA: februari 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS2 (GA: februari 2017)
   • Microsoft Windows 10 Home RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 8.1 Pro
   • Microsoft Windows 8.1 Enterprise
   • Microsoft Windows 8 Pro
   • Microsoft Windows 8 Enterprise
   • Microsoft Windows 7 Professional met SP1 en hoger
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate met SP1 en hoger
   • Microsoft Windows 7 Professional
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate
   • Microsoft Windows 7 Home Basic/Premium
   • Microsoft Windows Vista Business/Enterprise/Ultimate met SP1
   • Microsoft Windows Vista Business/Enterprise/Ultimate met SP2 en hoger
   • Microsoft Windows XP Professional met SP3 en hoger
   • Microsoft Windows XP Professional met SP2
   • Microsoft Windows XP Home SP3 en hoger
   • Microsoft Essential Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2003 Standard/Premium met SP1
   • Microsoft Small Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2011 Essentials
   • Microsoft Small Business Server 2011 Premium Add-on
   • Microsoft Small Business Server 2011 Standard
   • Microsoft Windows Home Server 2011
   • Microsoft Windows MultiPoint Server 2011 Standard/Premium
   • Microsoft Windows 2000 Server
   • Microsoft Windows Server 2003 Enterprise met SP2
   • Microsoft Windows Server 2003 Standard met SP2
   • Microsoft Windows Server 2003 R2 Enterprise met SP2
   • Microsoft Windows Server 2003 R2 Standard met SP2
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation met SP2 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 Server Core en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/DataCenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation met SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 Core Mode en hoger
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 en hoger
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2
   • Microsoft Windows Storage Server 2012
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2

   Linux/UNIX

   • Debian GNU/Linux 8.х x32
   • Debian GNU/Linux 8.х x64
   • Debian GNU/Linux 7.х (tot 7.8) x32
   • Debian GNU/Linux 7.х (tot 7.8) x64
   • Ubuntu Server 16.04 LTS x32
   • Ubuntu Server 16.04 LTS x64
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x32
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x64
   • Ubuntu Desktop 16.04 LTS x32
   • Ubuntu Desktop 16.04 LTS x64
   • Ubuntu Desktop 14.04 LTS x32
   • Ubuntu Desktop 14.04 LTS x64
   • CentOS 7.0 x64
   • CentOS 6.х (tot 6.6) x64
   • Red Hat Enterprise Linux Server 7.x х64
   • SUSE Linux Enterprise Server 12 (alle service packs) х64
   • SUSE Linux Enterprise Desktop 12 (alle service packs) х64

   MacOS

   • Mac OS X 10.4 (Tiger)
   • Mac OS X 10.5 (Leopard)
   • Mac OS X 10.6 (Snow Leopard)
   • OS X 10.7 (Lion)
   • OS X 10.8 (Mountain Lion)
   • OS X 10.9 (Mavericks)
   • OS X 10.10 (Yosemite)
   • OS X 10.11 (El Capitan)
   • macOS Sierra (10.12)
  • Ondersteunde virtualisatieplatforms

   • VMware vSphere 5.5
   • VMware vSphere 6
   • VMware Workstation 9.x
   • Vmware Workstation 10.x
   • Vmware Workstation 11.x
   • Vmware Workstation 12.x Pro
   • Microsoft Hyper-V Server 2008
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 en hoger
   • Microsoft Hyper-V Server 2012
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 R2
   • Citrix XenServer 6.2
   • Citrix XenServer 6.5
   • Citrix XenServer 7

  Versievereisten voor abonnement

  Deze applicatie is beschikbaar als onderdeel van Kaspersky Endpoint Security for Business en kan worden aangeschaft via een abonnement met flexibele maandelijkse licenties. Neem hier contact op met uw lokale partner voor de beschikbaarheid van abonnementen in uw land en de applicatiesysteemvereisten.

Onderdeel van:

  Twijfelt u welke beveiligingsoplossing de juiste keuze is voor uw bedrijf?

  Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

  Accepteren en sluiten