Kaspersky Security Center voor optimaal systeembeheer

Kaspersky Security Center neemt de complexiteit van beveiligingsbeheer en IT-systeembeheer van u over. De volledig schaalbare console biedt groeiende bedrijven met veranderende beveiligingsbehoeften één totaaloplossing voor systeem- en beveiligingsbeheer, en eenvoudige scheiding van beheerverantwoordelijkheden. En dit alles vanuit één beheerconsole die ook beschikbaar is als online console.

Kaspersky Security Center biedt tal van functionaliteiten:

 • Het beste van twee werelden: een krachtige beheerconsole met een extra flexibele online interface die overal beschikbaar is – via een statisch of mobiel apparaat.
 • Console voor totaaloverzicht: bekijk en beheer de beveiliging van de hele bedrijfsomgeving – de cloud, fysieke en virtuele machines en mobiele apparaten.
 • Optimale efficiëntie: eenvoudige implementatie en gemakkelijk beveiligingsbeheer via gebruiksklare uniforme beleidsregels.

Of u nu honderden of honderdduizenden workstations beheert, binnen een gecentraliseerde, gedistribueerde of gemengde infrastructuur – met Kaspersky Security Center zijn onze uitgebreide beveiligingstechnologieën eenvoudig te installeren, te configureren en te beheren. Met Kaspersky Security Center schaalt en activeert u eenvoudig nieuwe tools en functies als de beveiligingsbehoeften van uw bedrijf veranderen.

Ontdek hier meer over True Cybersecurity voor bedrijven en wat onze klanten vinden van onze technologieën.

 • IT-beveiliging weerbaarder maken dankzij een 360°-overzicht

  De toenemende diversiteit aan platformen, apparatuur, software en applicaties maakt het werk er voor IT-beheerders niet eenvoudiger op. Complexiteit ondermijnt beveiliging, maar hoe richt u die beveiliging in als u niet weet wat u hebt?

  Het ontdekken van hardware, het inventariseren van software en het tijdig toepassen van patches voor vulnerabilities zijn arbeidsintensieve en tijdrovende klussen.

  Kaspersky Security Center vereenvoudigt deze uitdagingen. Fysieke, virtuele en cloudgebaseerde endpoints, mobiele apparaten en embedded systemen worden samen beheerd via één console. Dit werkt efficiënter en de totale eigendomskosten dalen.

  • Houd de controle over uw bedrijfseigendommen en bespaar

   Kaspersky Security Center geeft volledig inzicht in de hardware en software op uw netwerk. Bespaar op de kosten voor softwarelicenties door gebruiksrechten centraal toe te kennen en te beheren. Optimaliseer uw resources dankzij automatische detectie van apparaten, hardwareherkenning en software-inventarisatierapporten. Met Kaspersky Security Center kunt u softwarelicenties en hardware eenvoudig in de gaten houden en beheren.

  • Vulnerabilities identificeren en beheren

   De beheerfunctionaliteit voor vulnerabilities en patches van Kaspersky Security Center detecteert vulnerabilities in uw applicaties en besturingssystemen die door schadelijke programma's kunnen worden misbruikt om toegang te krijgen tot uw netwerk en blokkeert deze voordat malware problemen kan veroorzaken.

   De geautomatiseerde vulnerabilitycheck gebruikt realtime informatie uit de cloud over exploitactiviteiten, om waar nodig direct patches te implementeren zonder dat systemen of gebruikers hiervan hinder ondervinden. Met ondersteuning voor meer dan 150 softwareapplicaties biedt Kaspersky Security Center bewakingsfuncties die vulnerabilities opsporen in de meestgebruikte zakelijke applicaties. Na detectie worden vulnerabilities gerangschikt en wordt de gevaarlijkste als eerste buiten bedrijf gesteld.

  • Geautomatiseerde risicobeperking

   Patches worden automatisch gedownload, gedistribueerd en geïnstalleerd, ongeacht of u een fysieke, virtuele of cloud-machine gebruikt. Geoptimaliseerde algoritmen voor Microsoft-updates dringen het netwerkverkeer en de benodigde schijfruimte terug.

   Bewaak de status van patchinstallaties met rapporten over de voortgang en effectiviteit van patches voor applicaties van derden.

  Stroomlijn routinetaken

  Kaspersky Security Center bevat een breed scala aan functies voor IT-systeembeheer om standaard IT-taken voor heterogene netwerken te stroomlijnen.

  Kaspersky Security Center’s extendible architecture includes plug-ins for the management of security products for every platform. Als er een nieuw (of geüpdatet) beveiligingsproduct wordt uitgebracht, kan de bijbehorende extensie zonder herinstallatie of patching van de console op Kaspersky Security Center worden geïnstalleerd. Software voor endpoints is eenvoudig te distribueren en installeren met de clientbeheertools van Kaspersky Security Center. Bovendien biedt het naast gecentraliseerd beheer op rollen gebaseerde toegang en geïntegreerde dashboards, zodat beheerders alleen toegang hebben tot de tools en gegevens die relevant zijn voor hun taken.

  • Eenvoudige te schalen

   Schaal eenvoudig op zonder dat u de oorspronkelijke configuratie hoeft te wijzigen. Tot 100.000 fysieke, virtuele en cloudgebaseerde endpoints kunnen worden beheerd via één serverinstallatie van Kaspersky Security Center. Eén update-agent kan overweg met maximaal 10.000 hosts. U kunt master-slave hiërarchieën maken voor meerdere servers. Rollen en rechten die gelden voor de masterserver worden geërfd door elke slaveserver. De masterserver is op de hoogte van elke host die wordt beheerd door elke slave.

  • Uw gegevens veiligstellen

   Centraal beheerde encryptiemogelijkheden bieden een extra beveiligingslaag tegen de toenemende dreiging van gegevensverlies door diefstal van apparaten of malwareaanvallen. Met Kaspersky Security Center kunnen beheerders FileVault op Mac OS®, de encryptie van mobiele apparaten, Kaspersky Encryption en Microsoft BitLocker® in Microsoft® Windows® centraal in- en uitschakelen. Het systeem bewaakt ook de status van versleutelde apparaten, meldt geblokkeerde toegang tot versleutelde bestanden en maakt lokale back-ups van encryptiesleutels om vergeten inloggegevens te herstellen.

  • Optimale ondersteuning op afstand

   Verkort de responstijden en verbeter de efficiëntie dankzij mogelijkheden voor gestroomlijnde probleemoplossing en ondersteuning op afstand. Maak via RDP verbinding met clients of externe computers die door Kaspersky Security Center worden beheerd voor een eenvoudige diagnostiek en probleemoplossing voor alle software.

  • Naadloze implementatie op externe kantoren

   Het opzetten van nieuwe werkstations in andere vestigingen kan extern en automatisch worden uitgevoerd. U kunt ook buiten kantooruren nieuwe applicaties uitrollen en automatisch laten installeren. Hierdoor kunt u systeemimages maken, opslaan en implementeren vanaf een centrale locatie – perfect voor onder meer de migratie naar Microsoft® Windows® 10.

  • Mobiele apparaten op meerdere platforms beheren

   Kaspersky Security Center beheert de mobiele apparaten van het bedrijf en de medewerkers vanuit dezelfde console en met dezelfde doeltreffendheid. Medewerkers kunnen hun mobiele apparaten zonder probleem gebruiken wanneer ze buiten kantoor werken zonder aan veiligheid in te boeten.

  • Veilig mobiel werken

   Beheer via Kaspersky Security Center in realtime de beveiliging van mobiele apparaten tegen dreigingen en krijg volledig inzicht met slimme indicatoren voor het beschermingsniveau. Bedrijfsgegevens worden op zowel gebruikers- als gastapparaten gescheiden van persoonlijke gegevens. Bovendien wordt het gebruik van wachtwoorden en/of encryptie van bedrijfsgegevens afgedwongen om te voorkomen dat gegevens op straat komen te liggen in geval van verlies of diefstal.

  • Ondersteuning voor apparaten van werknemers

   BYOD-initiatief? Kaspersky Security Center biedt gebruiksvriendelijke beheerwizards om de beveiliging te implementeren via OTA-provisioning (Over the Air) en aanmeldingsconsoles (Samsung KNOX).

  • Verlaag de werklast van beheerders met de Self Service Portal

   In het geval dat een mobiel apparaat kwijtraakt of wordt gestolen, kan een beheerder of gebruiker via de Self Service Portal direct SIM-Watch, Remote Lock en Wipe and Find activeren, zodat onbevoegden geen toegang krijgen tot bedrijfsgegevens.

  Zichtbaarheid en controle

  Kaspersky Security Center biedt een beheerconsole met één dashboard dat het eenvoudiger maakt om al uw apparaten te beheren, zowel fysiek als virtueel en mobiel.

  • Zie het hele plaatje

   Geïntegreerde sensoren voor Endpoint Detection and Response (EDR) registreren en analyseren enorme hoeveelheden gegevens, zonder dat dit invloed heeft op de productiviteit van gebruikers. Kaspersky Security Center verzendt opdrachten, berichten en informatie naar de EDR-server en endpointbeveiligingsagent en zorgt ervoor dat deze tussen de server en agent kunnen worden uitgewisseld. Effectieve EDR-oplossingen speuren in realtime naar bewijs van inbreuken, bijvoorbeeld Indicators of Compromise, op elk endpoint in het netwerk. De integratie met toonaangevende SIEM's en de generieke syslog-connector voor SIEM-systemen zorgen daarnaast voor een betere rapportage en beveiliging.

  • Nieuwe webconsole

   Belangrijke beveiligingsfuncties zijn eenvoudig op afstand te beheren via onze nieuw ontworpen en gebruiksvriendelijke webconsole. U kunt de beveiliging voor Windows- en Linux-workstations met Kaspersky Endpoint Security for Business Select nu rechtstreeks via de webconsole beheren. Ook de bewaking en rapportage voor alle componenten van de Select- en Advanced-laag zijn te openen in de nieuwe console.

   De webconsole is beschikbaar via een webbrowser:

   • U hoeft geen consolesoftware voor toegang op afstand te installeren of bij te werken
   • U hoeft geen netwerkpoorten te configureren voor communicatie
   • Platformonafhankelijk
   • Ook toegankelijk op mobiele apparaten (zoals tablets)
  • Waarborg de systeemintegriteit en reageer snel op dreigingen

   Met Kaspersky Security Center kunt u eventuele wijzigingen aan kritieke componenten van bedrijfsmiddelen zoals webservers en geldautomaten bewaken en snel reageren op inbreuken op de integriteit van deze systemen. Ontvang via de component System Integrity Monitor meldingen van gebeurtenissen. Hiermee kunt u niet alleen het bestandssysteem van een apparaat bewaken (File Integrity Monitoring), maar ook de registeronderdelen en de status van de firewall en verbonden hardware.

  • Eenvoudig te beheren beveiliging voor alle apparaten

   De implementatie, de configuratie en het beheer van het beveiligingsbeleid voor alle apparaten op alle platforms worden uitgevoerd vanuit de centrale console voor een betere zichtbaarheid terwijl het beheer en de controle ervan worden verbeterd.

  • Voorkom aanvallen vanuit openbare netwerken

   Onbekende openbare wifi-netwerken stellen apparaten en het bedrijfsnetwerk bloot aan aanvallen. Door speciaal voor medewerkers een lijst met betrouwbare netwerken te maken, kunt u toegang tot betrouwbare wifi-netwerken toestaan en het gebruik van andere netwerken verbieden zonder gevolgen voor de mobiliteit of productiviteit.

  • Vereenvoudig firewallbeheer

   Configureer en beheer de firewallinstellingen van Linux- en Windows-besturingssystemen. Met Kaspersky Security Center kunt u vanaf één console uw netwerkbeleid afdwingen op alle endpoints.

  • Minimaliseer de risico's en verbeter de efficiëntie van medewerkers

   Stel in welke apparaten en applicaties toegang tot uw netwerk kunnen krijgen en hoe ze kunnen worden uitgevoerd om malware tegen te gaan. Beheer en bepaal welke apparaten, applicaties en websites uw medewerkers mogen gebruiken.

  • Integreer bewezen bescherming direct in cloudomgevingen

   Door de native integratie tussen de beheerconsole en de cloudomgeving van Amazon Web Services hebt u de volledige controle over instanties van Kaspersky Endpoint Security for Linux en Kaspersky Security for Windows Server in de cloud.

   Implementeer Kaspersky Security Center op een Amazon EC2-instantie om de bescherming van uw omgeving te beheren of abonneer u op een van de beschikbare AMI's op de AWS Marketplace en ontvang een instantie met een gebruiksklaar Kaspersky Security Center. In dit geval is Kaspersky Security Center op de instantie geïnstalleerd zonder dat u iets hoeft te doen.

   U kunt ook andere openbare clouds gebruiken via de standaard aanpak.

  • Geoptimaliseerde updates en verkeer

   Door een nieuwe updatewijze voor definities is het updateverkeer tussen uw Kaspersky Security Center-server en agents tot wel 20 maal zo klein.

   Volumes zijn verder te optimaliseren door een extern endpoint te gebruiken als update-agent; elke update-agent kan nu ook fungeren als Kaspersky Security Network-proxy in remote omgevingen.

   Door de belasting op uw communicatiekanalen te verlichten hebt u meer bandbreedte beschikbaar voor andere taken.

  • Pas best practices voor audits toe

   Door auditverbeteringen in alle endpointapplicaties kunnen beheerders wijzigingen in eerder beleid bijhouden en terugdraaien. Vergelijk twee beleidsregels voor één managed applicatie, waarna een rapport wordt gegenereerd met daarin de overeenkomsten en verschillen tussen de regels. Dit kan waardevol zijn wanneer verschillende beheerders in hun kantoren meerdere beleidsregels hebben gemaakt voor één managed applicatie of wanneer één algemeen beleid op topniveau is overgenomen op alle plaatselijke kantoren en is aangepast voor elk kantoor.

  VERKOOPINFORMATIE

  Kaspersky Security Center wordt geleverd met:

 • De meest complete, up-to-date vereisten vindt u in de Kaspersky Knowledge Base.

  Let op: de gegevens die hieronder worden weergegeven, zijn de minimale RAM- en CPU-vereisten voor de Administration Server, Administration Console en Network Agent. Raadpleeg de gebruikershandleiding die bij het product is geleverd voordat u het product in gebruik neemt. U vindt hierin een gedetailleerde beschrijving van de systeemvereisten voor verschillende gebruiksscenario's.

  Beheerserver

  • Hardwarevereisten

   • CPU: Intel Pentium® 1 GHz of sneller (1,4 GHz is het minimum voor een 64-bits besturingssysteem)
   • RAM: 4 GB
   • Vrije schijfruimte: 10 GB (wanneer u Systems Management gebruikt, moet er minstens 100 GB aan vrije schijfruimte beschikbaar zijn).
  • Softwarevereisten

   • Microsoft Data Access Components (MDAC) 2.8 of hoger
   • Windows DAC 6.0.
   • Microsoft Windows Installer 4.5
  • Ondersteunde besturingssystemen

   Microsoft Windows

   • Microsoft Windows 10 Enterprise 2015 LTSB 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 10 Pro for Workstations (nieuw in RS3) (Fall Creators Update, v1709) 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 10 Pro RS4 (update vanaf april 2018, 17134) 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 10 Pro for Workstations RS4 (update vanaf april 2018, 17134) 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS4 (update vanaf april 2018, 17134) 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 10 Education RS4 (update vanaf april 2018, 17134) 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 8.1 Pro 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 8.1 Enterprise 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 8 Pro 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 8 Enterprise 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 7 Professional met SP1 en latere versies 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows 7 Enterprise / Ultimate met SP1 en latere versies 32-bits / 64-bits.
   • Windows Small Business Server 2008 Standard / Premium 64-bits.
   • Windows Small Business Server 2011 Essentials 64-bits.
   • Windows Small Business Server 2011 Premium Add-on 64-bits.
   • Windows Small Business Server 2011 Standard 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 en latere versies 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 en latere versies 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation met SP2 en latere versies 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 en latere versies Server Core 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 en latere versies 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard / Enterprise / DataCenter 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 en latere versies 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 en latere versies 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation met SP1 en latere versies 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 en latere versies Core Mode 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 en latere versies 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter (LTSB) 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard (LTSB) 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Core (installatie-optie) (LTSB) 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Datacenter RS3 (v1709) (LTSB / CBB) 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Standard RS3 (v1709) (LTSB / CBB) 64-bits.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Core RS3 (v1709) (installatie-optie) (LTSB / CBB) 64-bits.
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2 64-bits.
   • Microsoft Windows Storage Server 2016 64-bits.
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 64-bits.
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2 64-bits.
  • Ondersteunde virtualisatieplatforms

   • VMware vSphere 4.1.
   • VMware vSphere 5.0.
   • VMware vSphere 5.1.
   • VMware vSphere 6.
   • VMware vSphere 6.5.
   • VMware Workstation Pro 14.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 64-bits.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 64-bits.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 en latere versies 64-bits.
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 64-bits.
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 R2 64-bits.
   • Microsoft Hyper-V Server 2016 64-bits.
  • Databaseserver (kan worden geïnstalleerd op een ander apparaat):

   • Microsoft SQL Server 2008 Express 32-bits.
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2012 Express 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2014 Express 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2016 Express 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2017 Express 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2008 (alle edities) 32-bits / 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 (alle edities) 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 2 (alle edities) 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2012 (alle edities) 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2014 (alle edities) 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2016 (alle edities) 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2017 op Windows 64-bits.
   • Microsoft SQL Server 2017 op Linux 64-bits.
   • MySQL Standard Edition 5.6 32-bits / 64-bits.
   • MySQL Enterprise Edition 5.6 32-bits / 64-bits.
   • MySQL Standard Edition 5.7 32-bits / 64-bits.
   • MySQL Enterprise Edition 5.7 32-bits / 64-bits.
   • Alle ondersteunde Microsoft SQL Server-versies op Amazon Relational Database Service (RDS) en Microsoft Azure.

  Webconsoleserver voor Kaspersky Security Center 11

  • Hardwarevereisten

   • CPU: CPU: 4 kernen, 2,5 GHz
   • RAM: 8 GB
   • Harde schijf: 40 GB
  • Softwarevereisten

   Databaseserver:

   • Microsoft SQL Express 2008, 2008 R2, 2012, 2014
   • Microsoft SQL Server 2008, 2008 R2, 2012, 2014, 2016
  • Ondersteunde besturingssystemen

   Microsoft Windows

   • Microsoft Windows x64: 7 SP1, 8, 8.1 en 10
   • Microsoft Windows Server x64: 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2 en 2016

  Kaspersky Security Center Web Console-client

  • Software- en hardwarevereisten

   Het gebruik van Kaspersky Security Center 11 Web Console aan de clientzijde vereist alleen een webbrowser (Google Chrome 60 of later). De hardware- en softwarevereisten zijn identiek aan die voor de momenteel gebruikte webbrowser.

   Netwerkagent

   De volgende minimumvereisten gelden voor computers waarop de netwerkagent is geïnstalleerd:

   • Hardwarevereisten

    • • CPU: met werkingsfrequentie van 1 GHz of meer Voor een 64-bits besturingssysteem is de minimale frequentie 1,4 GHz.
    • RAM: 512 MB
    • Vrije schijfruimte: 1 GB

    Het apparaat waarop Network Agent is geïnstalleerd dat ook is aangewezen als distributiepunt, moet aan de volgende vereisten voldoen:

    • CPU: met werkingsfrequentie van 3,6 GHz of meer
    • RAM: 8 GB
    • Beschikbare schijfruimte: minimaal 120 GB.
   • Ondersteunde besturingssystemen

    • Microsoft Windows Embedded POSReady 2009 met de nieuwste SP 32-bits.
    • Microsoft Windows Embedded POSReady 7 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows Embedded Standard 7 met SP1 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows Embedded 8 Standard 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Pro 32-bits/ 64-bits.
    • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Enterprise 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Update 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Enterprise 2015 LTSB 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Home RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Pro for Workstations (nieuw in RS3) (Fall Creators Update, v1709) 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Education RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Home RS4 (update vanaf april 2018, 17134) 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Pro RS4 (update vanaf april 2018, 17134) 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Pro for Workstations RS4 (update vanaf april 2018, 17134) 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Enterprise RS4 (update vanaf april 2018, 17134) 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 10 Education RS4 (update vanaf april 2018, 17134) 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 8.1 Pro 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 8.1 Enterprise 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 8 Pro 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 8 Enterprise 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 7 Professional met SP1 en latere versies 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 7 Enterprise / Ultimate met SP1 en latere versies 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 7 Professional 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 7 Enterprise / Ultimate 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows 7 Home Basic / Premium 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows XP Professional met SP3 en latere versies 32-bits.
    • Microsoft Windows XP Professional voor Embedded Systems 32-bits.
    • Windows Essential Business Server 2008 Standard / Premium 64-bits.
    • Windows Small Business Server 2008 Standard / Premium 64-bits.
    • Windows Small Business Server 2011 Essentials 64-bits.
    • Windows Small Business Server 2011 Premium Add-on 64-bits.
    • Windows Small Business Server 2011 Standard 64-bits.
    • Microsoft Windows Home Server 2011 64-bits.
    • Microsoft Windows MultiPoint Server 2011 Standard / Premium 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 en latere versies 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 en latere versies 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 Foundation met SP2 en latere versies 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 SP1 en latere versies Server Core 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 en latere versies 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 Standard / Enterprise / Datacenter 32-bits / 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 en latere versies 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 en latere versies 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation met SP1 en latere versies 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 en latere versies Core Mode 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 en latere versies 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2012 Server Core 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2012 Essentials 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2012 Foundation 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2012 Standard 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter (LTSB) 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2016 Standard (LTSB) 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2016 Server Core (installatie-optie) (LTSB) 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2016 Server Datacenter RS3 (v1709) (LTSB / CBB) 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2016 Server Standard RS3 (v1709) (LTSB / CBB) 64-bits.
    • Microsoft Windows Server 2016 Server Core RS3 (v1709) (installatie-optie) (LTSB / CBB) 64-bits.
    • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2 64-bits.
    • Microsoft Windows Storage Server 2016 64-bits.
    • Microsoft Windows Storage Server 2012 64-bits.
    • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2 64-bits.
    • Debian GNU / Linux 9.х (Stretch) 32-bits / 64-bits.
    • Debian GNU / Linux 8.х (Jessie) 32-bits / 64-bits.
    • Ubuntu Server 18.04 LTS (Bionic Beaver) 32-bits / 64-bits.
    • Ubuntu Server 16.04 LTS (Xenial Xerus) 32-bits / 64-bits.
    • Ubuntu Desktop 18.04 LTS (Bionic Beaver) 32-bits / 64-bits.
    • Ubuntu Desktop 16.04 LTS (Xenial Xerus) 32-bits / 64-bits.
    • CentOS 7.0 64-bits.
    • CentOS 6.х (tot 6.6) 64-bits.
    • Red Hat Enterprise Linux Server 6.x 64-bits.
    • Red Hat Enterprise Linux Server 7.x 64-bits.
    • SUSE Linux Enterprise Server 12 (alle service packs) 64-bits.
    • SUSE Linux Enterprise Desktop 12 (alle service packs) 64-bits.
    • Mac OS X 10.4 (Tiger).
    • Mac OS X 10.5 (Leopard).
    • Mac OS X 10.6 (Snow Leopard).
    • OS X 10.7 (Lion).
    • OS X 10.8 (Mountain Lion).
    • OS X 10.9 (Mavericks).
    • OS X 10.10 (Yosemite).
    • OS X 10.11 (El Capitan).
    • macOS Sierra (10.12).
    • macOS High Sierra (10.13).
    • macOS Mojave (10.14).
   • Ondersteunde virtualisatieplatforms

    • VMware vSphere 6.
    • VMware vSphere 6.5.
    • VMware Workstation Pro 14.
    • Microsoft Hyper-V Server 2008 64-bits.
    • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 64-bits.
    • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 en latere versies 64-bits.
    • Microsoft Hyper-V Server 2012 64-bits.
    • Microsoft Hyper-V Server 2012.
    • Microsoft Hyper-V Server 2016.

   Versievereisten voor abonnement

   Deze applicatie is beschikbaar als onderdeel van Kaspersky Endpoint Security for Business en kan worden aangeschaft via een abonnement met flexibele maandelijkse licenties. Neem hier contact op met uw lokale partner voor de beschikbaarheid van abonnementen in uw land en de applicatiesysteemvereisten.

Onderdeel van:

  Twijfelt u welke beveiligingsoplossing de juiste keuze is voor uw bedrijf?

  Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

  Accepteren en sluiten