Overslaan naar hoofdinhoud
Product

Kaspersky Endpoint Detection and Response Expert


 • Voorkom verstoringen
  Zorg voor beveiliging tegen complexe en doelgerichte dreigingen
 • Voorzie uw experts
  Van geavanceerde detectie, volledige zichtbaarheid en aangepaste reactie

Overzicht

Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en kunnen bestaande beveiligingsmaatregelen omzeilen. Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Expert biedt uitgebreide zichtbaarheid voor alle endpoints in uw bedrijfsnetwerk en biedt superieure verdediging. Routinematige EDR-taken worden geautomatiseerd en de Analyst wordt in staat gesteld complexe dreigingen en APT-aanvallen snel op te sporen, te prioriteren, te onderzoeken en te neutraliseren. Kaspersky EDR Expert maakt gebruik van één agent die zowel vanuit een cloudgebaseerd beheerplatform als vanuit een offline console in omgevingen met air-gaps kan worden beheerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van informatie over dreigingen en worden aanpasbare detecties opgenomen.

Belangrijkste functies

 • Snel onderzoek

  Kaspersky EDR Expert biedt continue controle en visualisatie van elke onderzoeksfase, snelle toegang tot gegevens, hoogwaardige dreigingsdetectie en efficiënte analyses.
 • Threat Hunting

  Het onderzoeksproces omvat ook retrospectieve analyse en unieke Indicators of Attack met ATT&CK-toewijzing, om zo tactieken en technieken te identificeren. Daarnaast omvat het dreigingsopsporing en toegang tot het krachtige Kaspersky Threat Intelligence Portal.
 • Ontdek de volledige omvang van een aanval

  Uw experts beschikken over alle tools die inzicht geven in alle stappen die indringers doorlopen en die hen de mogelijkheid geven om de meest geavanceerde aanvallen te ontdekken en adequaat – en snel – te reageren.

Sterker dankzij XDR

Upgrade moeiteloos naar een complete suite met uitgebreide detectie- en reactiefunctionaliteit

Upgrade naar XDR
Kaspersky EDR Expert kan worden geïntegreerd in het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform en biedt uitgebreide detectie- en reactiemogelijkheden. Het Kaspersky Anti Targeted Attack Platform in combinatie met Kaspersky EDR Expert is een allesomvattende APT-beveiligingsoplossing waarin geavanceerde dreigingsdetectie op netwerkniveau samenkomt met EDR-mogelijkheden.
Eén oplossing voor uw experts
IT-beveiligingsspecialisten beschikken over alle tools die ze nodig hebben voor superieure detectie van multidimensionale dreigingen op endpoint- en netwerkniveau. Bovendien kunnen ze geavanceerde technologie toepassen, effectieve onderzoeken uitvoeren en snel en gecentraliseerd reageren – allemaal met één oplossing.

Erkenning

Producten van Kaspersky worden regelmatig beoordeeld door ’s werelds meest toonaangevende onderzoeksbureaus. Daardoor wordt ons vermogen om bedrijven en klanten te helpen zichzelf te beschermen en succes te boeken in een tijd waarin dingen constant veranderen wereldwijd erkend.

Gartner Peer Insights Customers' Choice for Endpoint Detection & Response, 2020
Kaspersky Endpoint Detection and Response
De Radicati Group: Advanced Persistent Threat (APT) Protection - Market Quadrant 2022
Kaspersky Endpoint Detection and Response en Kaspersky Anti Targeted Attack-platform
Kaspersky is door IDC MarketScape benoemd tot belangrijke speler op het gebied van moderne eindpuntbeveiliging voor bedrijven en het mkb
Kaspersky Endpoint Detection and Response

Geschikt voor

Organisaties die moeite hebben om te reageren op complexe en APT-dreigingen, vooral in de volgende sectoren.

Nationaal
Gezondheidszorg
Financiële sector
Industrie
Telecom
Transport
Detailhandel

De meningen van klanten

Bekijk hoe Kaspersky een helpende hand biedt aan organisaties zoals die van jou

24/7 premium ondersteuning en services
Professionele hulp is beschikbaar wanneer u die nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky-beveiligingsinstallatie.

Tools. Informatie. Versterking.
Met Kaspersky Expert Security

Geef uw experts de tools om complexe incidenten af te handelen, vergroot uw kennis met informatie over dreigingen en roep de hulp in van externe experts voor evaluatie, onmiddellijke ondersteuning en back-up.

Gerelateerde producten

Kaspersky Anti Targeted Attack
KasperskyAnti Targeted Attack
Detecteer geavanceerde netwerkdreigingen die zich schuil houden onder de radar van uw perimeterbewaking
Kaspersky Managed Detection and Response
KasperskyManaged Detection and Response
Dreigingen voor uw bedrijf continu opsporen, detecteren en aanpakken
Kaspersky Endpoint Detection and Response Optimum
KasperskyEndpoint Detection and Response Optimum
Zorg voor geavanceerde verdediging en verhoog de efficiëntie van uw beveiliging met geautomatiseerde reacties en eenvoudige analyse van de onderliggende oorzaken