Government Cybersecurity

Beveiligingsbeheer en diensten gericht op de behoeften van overheidsorganisaties en verwante publieke instellingen

Vraag ons om u te bellen

Kaspersky Lab biedt overheidsorganisaties robuuste bescherming tegen de meest geavanceerde actuele en zelfs toekomstige dreigingen. In deze omgevingen gelden gegevensbeveiligingsvereisten die veelal strikte beperkingen opleggen. Onze oplossingen houden hier rekening mee en zijn volledig schaalbaar, uiterst adaptief en flexibel te integreren in de IT-infrastructuren van overheden. Het Kaspersky Private Security Network biedt toonaangevende bedreigingsinformatie zonder dat gegevens buiten uw omgeving komen en toegang tot onze beveiligingsdiensten en ongeëvenaarde expertise.


Wat hebben we te bieden?

Superieure beveiliging die afgestemd is op de specifieke behoeften van overheidsorganisaties overal ter wereld, voor de meest betrouwbare en efficiënte voorspelling, preventie, detectie en afhandeling ooit.
 • Detectie van gerichte aanvallen

  Detectie van gerichte aanvallen

  Kaspersky Lab detecteert en voorkomt geavanceerde aanvallen op overheidsorganisaties

 • Naleving van lokale voorschriften en beperkingen

  Naleving van lokale voorschriften en beperkingen

  Onze oplossing voldoet aan regelgevingsnormen zoals PII, PCI DSS, HIPAA, FIPS 140.2 en meer.

 • Bedreigingsinformatie voor geïsoleerde netwerken

  Bedreigingsinformatie voor geïsoleerde netwerken

  Ons volledig afgeschermde privénetwerk is specifiek ontworpen om overheidsorganisaties te voorzien van veilige analyses en realtime informatie over cyberdreigingen.

Casestudy's

City of London Police

Solution: Cybersecurity Services

Het Britse politie-inspectoraat Her Majesty’s Inspectorate of Constabulary roept het...

PDF downloaden

Provincieraad Sevilla

Solution: Endpoint Security

De provincieraad Sevilla verwerkt in het kader van haar taken en...

PDF downloaden*

Kenya National Assembly

Solution: Endpoint Security

De National Assembly is verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van...

PDF downloaden*
Alle casestudy's bekijken

In de praktijk

Onmiddellijke detectie en aanpak van aanvallen op uw IT-infrastructuur.

Onafhankelijke testen tonen steeds weer aan dat de door Kaspersky Lab geboden bescherming ongeëvenaard is. Daarnaast zorgt het Kaspersky Anti-Targeted Attack Platform voor innovatieve detectie van geavanceerde, ingewikkelde bedreigingen. ‘Live’ aanvallen op uw systemen worden geïdentificeerd en aangepakt op basis van technologieën die bij uitstek geschikt zijn voor geïsoleerde netwerken, zoals een sandbox op locatie. Ons portfolio aan diensten bestrijkt zowel systeembeveiliging als expertise over de detectie en afhandeling van incidenten.

Realtime informatie over dreigingen, zonder problemen met naleving

Het Kaspersky Private Security Network (KPSN) is zo ontworpen dat geïsoleerde netwerken kunnen beschikken over alle voordelen van beveiligingsinformatie, ook als gegevensoverdracht buiten de grenzen van de IT-omgeving uitgesloten is op basis van de nalevingsvoorschriften. KSPN ontvangt de recentste dreigingsinformatie via het externe Kaspersky Security Network, combineert ze met de verzamelde interne gegevens en verwerkt alles uitsluitend binnen uw geïsoleerde netwerken. De installatie en werking vinden in hun geheel plaats binnen uw IT-infrastructuur en maken preventie, bescherming en detectie op uitzonderlijk hoog niveau mogelijk.

Versterk uw SOC om toekomstige cyberdreigingen af te weren

Onze portfolio Threat Intelligence Services omvat de directe levering van realtime bedreigingsgegevens aan toonaangevende SIEM’s en biedt bedreigingsrapportages die in de meest geschikte vormen precies inspelen op uw behoeften. Wij kunnen uw SOC-teams verder versterken met gespecialiseerde training in bijvoorbeeld geavanceerde digitale forensische analyse en malwareanalyse of onze eigen deskundige teams inzetten om de reeds aanwezige competenties naar behoefte aan te vullen.

Adaptive Security Framework

Voorspelling en preventie zorgen dat een incident zich niet tot een calamiteit kan ontwikkelen. Onder detectie en afhandeling wordt beschreven hoe de ontdekking en het herstel van een calamiteit in hun werk gaan. In dit denkmodel vraagt de respons in elke volgende fase om meer middelen dan in de voorgaande fase.

Maar al te vaak is het toegewezen beveiligingsbudget een weerspiegeling van het vermeende nut en niet van de daadwerkelijke behoefte. Om een succesvolle implementatie en een sterke RTO te waarborgen moet beveiliging hoog op de agenda staan en zijn aanzienlijke investeringen noodzakelijk.

Whitepapers

CYBERSECURITY OPLOSSINGEN

Het bedrijf beveiligen met de portfolio met...

PDF downloaden*

CYBERSECURITY SERVICES

Het bedrijf beveiligen met Kaspersky Cybersecurity...

PDF downloaden*

CYBERSECURITY SOLUTIONS

Realiteit versus illusie: een gids voor de moderne...

PDF downloaden*
Alle whitepapers bekijken
 

Het risico

Overheidsorganisaties zijn voor de hand liggende doelwitten voor cyberoorlog – van spionage en afpersing tot aanvallen met een politiek motief:

 • Cyberterrorisme en door staten gesteunde aanvallen

 • Cyberspionage

 • Hacktivisme

 • DDoS-aanvallen op openbare diensten

 • Traditionele malwarebedreigingen zoals trojans, phishing en meer

 • Cryptors en ransomware

 • Aanvallen op draagbare of mobiele apparaten

 • Cyberincidenten als gevolg van menselijke fouten

Gerelateerde oplossingen en diensten

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten