Alle oplossingen bekijken

Kaspersky Security Intelligence Services

Toonaangevende kennis van bedreigingen, deskundige services en security trainingen

Contact

Bedreigingslandschap

Ondernemingen zijn dagelijks een potentieel doelwit van cyberaanvallen. Er duiken steeds weer geavanceerde bedreigingen op en cybercriminelen ontwikkelen innovatieve technieken die gangbare beveiligingstechnologieën de loef afsteken. Traditionele beveiligingsoplossingen, zoals anti-virus, firewall en inbraakpreventiesystemen, zijn niet meer toereikend voor uitgebreide beveiliging. Er zijn nieuwe beschermingstechnieken voor dit beveiligingshiaat nodig. Daarom hebben wij een reeks services ontwikkeld op basis van de unieke informatie en deskundigheid van Kaspersky Lab.

Cybersecurity-trainingen voor IT-medewerkers

Cybersecurity-training is essentieel voor ondernemingen die te maken hebben met steeds meer dreigingen die zich ook nog eens continu ontwikkelen. IT-medewerkers moeten beschikken over geavanceerde beveiligingstechnieken, die essentieel zijn voor effectieve strategieën voor dreigingenbeheer en risicobeperking.

Hoe kunt u uw eigen deskundigen opleiden en hun vaardigheden verbeteren? Hoe beperkt u de gevolgen van incidenten? Kaspersky Lab biedt een scala trainingsprogramma's, van basisbeginselen tot geavanceerde informatie over digitale forensische analyse en malwareanalyse.

PDF bekijken*

Bewustzijn creëren

Zo'n 80% van alle cyberincidenten is te wijten aan menselijke fouten. Hoe kunt u de kennis van uw werknemers verbeteren? Kaspersky Lab biedt een portfolio aan training voor cyberbeveiligingsbewustwording, inclusief online cursussen en cursussen op locatie.

Klanten kunnen een cybersecuritycultuur ontwikkelen, beheerd door de beveiligings- en HR-teams, via trainingsprogramma's voor bewustwording. De trainingsprogramma's, voor alle niveaus van de organisatie, werken met games.

  Ontdek hoe het werkt

Informatieverzameling over dreigingen

Hoe kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste, zich continu ontwikkelende bedreigingen voor ondernemingen? Wat gebeurt er als uw SIEM-systeem onvoldoende mogelijkheden heeft om cyberaanvallen te detecteren? Hoe kunt u op tijd voor de meeste APT's (Advanced Persistent Threats) worden gewaarschuwd? Kaspersky Lab biedt een portfolio aan services op het gebied van bedreigingsinformatie die zijn ontwikkeld om de volgende risico's te beperken:

Feeds met informatie over bedreigingen : verbeteren uw SIEM-oplossing en verbeteren de forensische mogelijkheden met behulp van Cyber Threat Data van Kaspersky Lab.

APT Intelligence Reporting : krijg exclusieve, proactieve toegang tot beschrijvingen van belangrijke cyberspionagecampagnes, inclusief Indicators Of Compromise (IOC's).

Klantspecifieke rapportage over bedreigingsinformatie – een momentopname : een momentopname van een aanvalsoppervlak dat werd, wordt of kan worden misbruikt door cybercriminelen voor aanvallen op uw organisatie. Hieronder vallen publiek beschikbare kritieke bronnen en gelekte vertrouwelijke informatie, evenals infectiehaarden waarin met name ontwikkelaars van malware en cybercriminelen geïnteresseerd zijn.

PDF bekijken*

Expert Services

Wat gebeurt er als uw eigen deskundigen niet in staat zijn een cyberincident op te lossen? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw IT-infrastructuur of specifieke applicaties volledig beveiligd zijn tegen mogelijke cyberaanvallen? Kaspersky Lab biedt een portfolio aan Expert Services die zijn ontwikkeld om de volgende risico's te beperken en op te lossen:

Infiltratietests : identificeer de zwakste punten in uw infrastructuur, vermijd financiële, operationele en reputatieschade door een cyberaanval en voldoe aan de normen van de overheid, de industrie en het bedrijf (bijvoorbeeld PCI DSS).

Application Security Assessment : reconstrueer een incident gedetailleerd met behulp van uitgebreide rapporten, met inbegrip van de herstelstappen voor het incident.

Digitale forensische analyse en malwareanalyse – reconstruct a detailed picture of any incident using comprehensive reports, including incident remediation steps.

PDF bekijken*

Aan de slag met APT Intelligence

Vergroot uw bewustwording en kennis van belangrijke doelgerichte aanvallen met uitgebreide, met uitgebreide, praktische rapporten van Kaspersky Lab.

RAPPORTEN ONTVANGEN

Vergroot uw intelligentie met Maltego-transformaties

Gebruik de transformaties van Kaspersky Lab om relaties tussen risico-indicatoren te visualiseren voor bruikbare context.

Vraag een licentie aan

Casestudy's

Londens politiekorps

Solution: Security Intelligence Services

Het Britse politie-inspectoraat Her Majesty’s Inspectorate of Constabulary roept het...

PDF BEKIJKEN

Severstalbeschermd

Solution: Security Intelligence Services, Endpoint Security

Kaspersky Security Assessment helpt bij het beoordelen van bestaande...

PDF BEKIJKEN*
Alle casestudy's bekijken

Gerelateerde producten

* in het Engels