Healthcare Cybersecurity

Bescherm gezondheidszorginfrastructuur en vertrouwelijke klinische informatie in een meedogenloos risicolandschap

Vraag ons om u te bellen

Beoordelingsbureaus zien de gezondheidszorg als een sector die zeer kwetsbaar en vatbaar is voor een succesvolle aanval. Vertrouwelijke patiëntinformatie is een populair doelwit onder criminelen en voor ransomware in het bijzonder. De gezondheidszorg staat voor unieke uitdagingen op het gebied van veiligheid en naleving: kritische medische apparatuur wordt vaak alleen met standaardinstellingen beveiligd, gerichte detectie van aanvallen wordt nauwelijks toegepast en het ontbreekt aan toereikende overheidsvoorschriften.


Wat hebben we te bieden?

Om 'zero-second'-bescherming tegen onbekende en geavanceerde bedreigingen en doeltreffende detectie van doelgerichte aanvallen te bieden, ontwikkelen de technologieën en bedreigingskennis van Kaspersky Lab zich voortdurend om uw bedrijf zelfs tegen de nieuwste, meest geavanceerde bedreigingen, waaronder exploits en ransomware, te beschermen. De technologieën omvatten:

 • Endpointbeveiliging en bescherming tegen ransomware

  Endpointbeveiliging en bescherming tegen ransomware

 • Applicatie en apparaatbeheer

  Applicatie en apparaatbeheer

 • Data encryptie

  Data encryptie

Casestudy's

Riverside Healthcare

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

Riverside Healthcare wilde er zeker van zijn dat dreigingen voor de beveiliging rigoureus...

ZGT

Solution: Endpoint Security

ZGT behandelt meer dan 250.000 patiënten per jaar. Dit Almelose ziekenhuis werkt...

PDF downloaden

Adelante Zorggroep

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

The Adelante healthcare group’s core activities are adult rehabilitation and labor...

PDF downloaden*
Alle casestudy's bekijken

In de praktijk

Indekken tegen ransomwareaanvallen

Ransomwareaanvallen op verschillende ziekenhuizen, personeel dat geen toegang heeft tot essentiële systemen en herstel dat weken duurt. Een cyberaanval die grote verstoring veroorzaakt bij de bezorging van maaltijden en uitslagen van pathologisch onderzoek. Een niet-versleutelde schijf met de gegevens van bijna 30.000 patiënten die zoekraakt…En dat allemaal in de eerste drie maanden van 2016.

GEEN gedragsanalyse betekent GEEN bescherming tegen cryptors. Gedragsanalyse, terugdraaien van wijzigingen en beveiliging van netwerkmappen door encryptie zijn randvoorwaarden voor een effectieve bescherming tegen ransomware.

Sneller 'live' aanvallen detecteren

Hoe sneller u weet dat u wordt aangevallen, hoe sneller u doorlopende schade kunt voorkomen. Daarom biedt Kaspersky Lab naast preventieve beveiliging ook innovatieve detectie die meer doet om ‘live’ aanvallen op uw systemen te ontdekken.

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform biedt als onderdeel van een adaptieve beveiligingsstrategie geavanceerde detectie die de conventionele, preventiegerichte beveiliging overstijgt.

Adaptive Security Framework

Voorspelling en preventie zorgen dat een incident zich niet tot een calamiteit kan ontwikkelen. Onder detectie en afhandeling wordt beschreven hoe de ontdekking en het herstel van een calamiteit in hun werk gaan. In dit denkmodel vraagt de respons in elke volgende fase om meer middelen dan in de voorgaande fase.

Maar al te vaak is het toegewezen beveiligingsbudget een weerspiegeling van het vermeende nut en niet van de daadwerkelijke behoefte. Om een succesvolle implementatie en een sterke RTO te waarborgen moet beveiliging hoog op de agenda staan en zijn aanzienlijke investeringen noodzakelijk.

Uitstekende ondersteuning en professionele services

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE

Whitepapers

CYBERSECURITY OPLOSSINGEN

Het bedrijf beveiligen met de portfolio met...

PDF downloaden*

CYBERSECURITY SERVICES

Het bedrijf beveiligen met Kaspersky Cybersecurity...

PDF downloaden*

CYBERSECURITY SOLUTIONS

Realiteit versus illusie: een gids voor de moderne...

PDF downloaden*
Alle whitepapers bekijken
 

Het risico

Bijna 90% van alle zorgorganisaties heeft de afgelopen twee jaar te maken gehad met een beveiligingsinbreuk. En bijna de helft daarvan heeft meer dan vijf incidenten meegemaakt.

 • Bij een ransomwareaanval kunnen informatie of medische apparatuur vergrendeld worden

 • Binnen uw systeem kan er op dit moment een gerichte aanval in uitvoering zijn

 • Kwaadwillige acties door interne medewerkers zijn een veelvoorkomend probleem

 • Verlies van vertrouwelijke medische informatie is ondenkbaar, maar kan realiteit worden

 • Bij aanvallen op datacenters kan grote schade worden aangericht

 • Aan de naleving van regelgeving kunnen moeilijkheden kleven

Gerelateerde oplossingen en diensten

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten