Security en zekerheid voor token-activiteiten

Een Token Offering is vergelijkbaar met een IPO (Initial Public Offering), maar voor bedrijven die gebruikmaken van cryptovaluta's in plaats van nationale (fiat) valuta's. Token sales, uitgevoerd door STO's, leveren miljarden dollar per jaar op. De STO-markt groeit al enkele jaren actief en zal dat waarschijnlijk blijven doen. Echter, de populariteit van ICO's en STO's maakt ze een belangrijk doelwit voor fraudeurs en andere criminelen.

De uitgebreide oplossing van Kaspersky beveiligt token sales tegen diverse soorten bedreigingen met betrekking tot kwetsbaarheden in smart contracts en webplatforms. Wij bieden grondige evaluaties van codes, detectie van phishing, afhandeling van incidenten en voorlichting voor personeel.

Bereid uw token offering voor en voer deze uit in een veilige omgeving met ons alles-in-één-pakket van diensten.


 • Afhandeling van cybersecurity-incidenten

  Isoleer bedreigingen en voorkom dat ze zich verspreiden. Onderzoek incidenten en herstel uw gegevens. Minimaliseer de reactietijd bij incidenten en verstoor de kill chain voordat systemen en gegevens worden aangetast.

 • Evaluatie van Smart Contract-broncode

  Identificeer hiaten en ongedocumenteerde functies. Bespaar op herstelkosten door het opsporen van kwetsbaarheden vóór de lancering van uw project. Wij bieden een rapport en onze aanbevelingen over hoe u mogelijke risico's kunt beperken.

 • Voorlichting en bewustwording

  Train uw teamleden in effectief reageren bij een aanval. Zelfs niet-professionals kunnen slagen voor de interactieve online cursus die hun vaardigheden op het gebied van cybersecurity aanscherpt. Het is veiliger wanneer het hele team bekend is met de basisbeginselen.

 • Bescherming tegen fraude en phishing

  Frauduleuze kopieën van uw projectwebsite worden gedetecteerd, dus u kunt uw investeerders onmiddellijk waarschuwen. Spoor valse aankondigingen van pre-offerings en offerings op om snel te reageren en reputatieschade af te wenden.

Casestudy's

Lees hoe bedrijven hun token sales, smart contracts en omgevingen beveiligen met oplossingen van Kaspersky

Het gebruik

 • Bescherming tegen fraude en phishing

  Spoor phishing-activiteiten continu op door een combinatie van geautomatiseerde analyse en deskundige hulp op het gebied van cybersecurity. U krijgt een melding als phishing-sites het op uw merk gemunt hebben. Het doel van deze sites is de online identiteit van gebruikers te stelen, maar onmiddellijke waarschuwingen helpen u om financiële en reputatieschade te voorkomen. Beperk het risico van valse aankondigingen van pre-sales en token sales door cybercriminelen. Spoor verschillende soorten schadelijke activiteiten op, zodat u direct kunt reageren.

 • Evaluatie van Smart Contract-broncode

  Identificatie van beveiligingsproblemen, ontwerpfouten en ongedocumenteerde functies binnen de smart-contractcode die kunnen leiden tot misbruik. Een smart contract bevat algoritmen die bepalen hoe iedere stap van elke transactie wordt uitgevoerd. Het is essentieel om te zorgen dat het smart contract veilig is en geen inbreuken toelaat. De evaluatie wordt uitgevoerd door malware-experts en omvat een rapport over gedetecteerde kwetsbaarheden en aanbevelingen over hoe u deze kunt beperken.

 • Voorlichting cybervaardigheden

  Interactieve online cursussen verbeteren cybersecurityvaardigheden, zelfs voor beginners. De training laat uw team een aanval analyseren en beslissingen nemen. Als extra functie kunt u speciale beveiligingstraining aanschaffen voor uw technische professionals. Ze leren hoe ze onderzoeken uitvoeren, aanvalstijdlijnen en bronnen herstellen en malware detecteren. Geef uw in-house team de uitgebreide kennis die nodig is voor succesvol herstel van incidenten.

Marketingondersteuning en -promotie

Na een geslaagde beveiligingscontrole en het herstel van kwetsbaarheden bieden wij u graag extra marketingondersteuning en -promotie voor uw project door het publiceren van een persbericht, die honderden mediapartners opnieuw zullen plaatsen. Informatie over uw project zal beschikbaar zijn voor duizenden abonnees van ons op sociale netwerken.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Het risico

In de eerste fase, terwijl u met public relations bezig bent, uw whitepaper opstelt, een landingspagina ontwikkelt en een raad van adviseurs samenstelt, verzamelen aanvallers ook informatie over u en uw project voor frauduleuze doeleinden. Wanneer u een token sale lanceert voor investeerders van het eerste uur, zijn aanvallen op de site en investeerdersaccounts mogelijk. U moet nauwgezet valse aankondigingen van pre-offerings en token sales in de gaten houden. Als u eenmaal genoeg fondsen hebt verzameld, begint uw team het project actief te ontwikkelen. Tijdens deze periode bent u de focus van tal van media en hackers. Aanvallen kunnen gericht zijn op het stelen van geld uit wallets van investeerders of gewoon het verstoren van uw project of website.

 • Scan

  Bestoken het projectteam met malware, phishing, social engineering.

 • Scan

  Aanvallen op de projectwebsite of accounts van investeerders, waaronder DDoS, gerichte aanvallen, APT's.

 • Scan

  Misbruiken kwetsbaarheden in een smart contract om geld te stelen.

 • Scan

  Proberen binnen te komen en schadelijke code in de broncode van het project te injecteren.

 • Scan

  Starten valse/phishing-websites die soms nog geavanceerder en echter lijken dan het origineel.

 • Scan

  Aankondigingen van valse pre-offerings en token offerings via sociale netwerken om investeerders naar een valse website te lokken en geld van ze af te troggelen.