Gespecialiseerde bescherming voor industriële regelsystemen

Kaspersky Industrial CyberSecurity

  • Een holistische aanpak van cybersecurity voor industriële omgevingen
  • Volledige cyclus van beveiligingsservices: van de evaluatie tot reacties op beveiligingsincidenten
  • Unieke beveiligingstechnologieën die specifiek ontworpen zijn voor industriële systemen
  • Minimaliseert downtime en vertragingen in industriële processen

Het aantal aanvallen op industriële omgevingen is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Risico voor toeleveringsketens en onderbrekingen van de bedrijfsvoering waren de afgelopen drie jaar wereldwijd het grootste bedrijfsrisico. Het risico op cyberincidenten is de grootste nieuwe zorg. Voor bedrijven met industriële of kritieke infrastructuursystemen zijn de risico's nog nooit zo groot geweest. Tegelijkertijd hebben industriële omgevingen behoefte aan een geïntegreerde oplossing die de beschikbaarheid van industriële processen handhaaft door het opsporen en voorkomen van acties (opzettelijk of onopzettelijk) die kunnen leiden tot verstoring of stopzetting van essentiële processen.

INDUSTRIAL CYBERSECURITY

Bekijk video: Kaspersky Industrial CyberSecurity: solution overview

Kaspersky Industrial CyberSecurity is een portfolio van technologieën en services die zijn ontworpen om elke industriële laag, inclusief SCADA-servers, HMI, engineeringworkstations, PLC's, netwerkverbindingen en mensen, te beschermen zonder dat dit gevolgen heeft voor de bedrijfscontinuïteit en de consistentie van het industriële proces. Dankzij flexibele, veelzijdige instellingen kan de oplossing worden geconfigureerd om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van individuele industriële installaties.

ADAPTIEVE SECURITY MODEL

Het Adaptieve Security Model voor industriële faciliteiten.

De enige garantie voor een ononderbroken en veilige bedrijfsvoering is een holistische benadering van industriële cyberbeveiliging: van voorspellingen over nieuwe aanvalsvectoren en aanvalsoppervlakken tot gespecialiseerde industriële preventie- en detectietechnologieën en proactieve bestrijding van cyberincidenten. Kaspersky Industrial Cybersecurity biedt tools die u helpen de veiligheid te verhogen in elke fase van het Adaptieve Security Model.