Andrey Efremov

Chief Technology Officer

Andrey Efremov werd op 29 september 2018 benoemd tot Chief Technology Officer. In deze functie is Andrey verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van het productenportfolio van Kaspersky Lab. Ook houdt hij zich bezig met technologische uitmuntendheid en leiderschap op het gebied van geavanceerde dreigingsdetectie, beveiliging van cloudomgevingen en geavanceerde endpointbeveiliging. In het kader van het Global Transparency Initiative is hij ook verantwoordelijk voor de transparantie van producten en technologieën van Kaspersky Lab en zorgt hij ervoor dat deze bestand zijn tegen risico's in de toeleveringsketen.

Andrey kwam in 2004 als System Analist bij Kaspersky Lab. Hij heeft 14 jaar ervaring opgedaan bij de afdeling Research & Development, waar hij eerst hoofd van de Development Group werd en vervolgens doorgroeide tot directeur van Cloud Infrastructure & Web Development. Andrey werkte al acht jaar aan cloudgebaseerde technologieën voordat hij CTO werd. Daarnaast heeft hij veel bijgedragen aan de creatie en ontwikkeling van het uitgebreide producten- en dienstenportfolio van Kaspersky Lab.

Andrey is afgestudeerd in geautomatiseerde informatieverwerking en controlesystemen aan de Technische Staatsuniversiteit van Moskou.


Andere leden van dit team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten