Santiago Pontiroli

Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Santiago Pontiroli kwam in oktober 2013 bij Kaspersky als Security Researcher. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het analyseren en onderzoeken van beveiligingsdreigingen in zuidelijk Latijns-Amerika (SOLA), beveiliging van webapplicaties, het ontwikkelen van lerende programma's op basis van onderzoeken naar bedreigingsinformatie en reverse engineering van programma's met kwaadaardige code.

Vóór Kaspersky was Santiago Development Leader bij Accenture voor projecten als Site Concept Studio en Avanade Connected Methods, waar hij leiding gaf aan alle technische aspecten van zijn teams, demo's ontwikkelde en presenteerde over de verschillende platformen en technische ondersteuning bood aan het salesteam. Vóór Accenture werkte Santiago als consulent voor verschillende bedrijven. Hij bood daar ondersteuning voor toegangsbeheersoftware, systeem- en netwerkbeheer, verbetering van serverbeveiliging en beveiliging van webapplicaties.

Santiago heeft diploma's in systeemengineering en systeemanalyse van de Universidad Tecnológica Nacional F.R.L.P in Buenos Aires, in Argentinië. Zijn expertise omvat onder andere bitcoin-gerelateerd onderzoek en de analyse van ransomware.


Andere leden van dit team

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten