Crypto-Exchange Security

Veilige transacties en fondsen voor handelaren

Een cryptobeurs is een online platform waar gebruikers cryptovaluta's kopen en verkopen. Het gecombineerde maandelijkse handelsvolume van de grootste cryptobeurzen overschrijdt honderden miljarden US dollars. Dat is iets wat cybercriminelen gewoonweg niet kunnen negeren. In feite vallen ze cyberbeurzen regelmatig en met succes aan. In de eerste helft van 2018, bijvoorbeeld, hebben ten minste vier aanvallen tot verliezen van meer dan 750 miljoen dollar geleid.

Hackers proberen meestal geen misbruik te maken van kwetsbaarheden in cryptovaluta's omdat ze moeilijk zijn te hacken. Ook vallen ze wallets zelden rechtstreeks aan. In de meeste gevallen zijn ze geïnteresseerd in de cryptovalutabeurzen zelf, aangezien dit momenteel gecentraliseerde systemen zijn met een single point of failure. Schadelijke scripts kunnen worden ingebed in de broncode van online platforms. Bovendien zijn ze kwetsbaar voor 51% aanvallen en phishing.

Lees hoe u de risico's met betrekking tot handelsengines als applicatie en tot het webaspect van cryptobeurzen kunt beperken.


 • Afhandeling van cybersecurity-incidenten

  Voer herstel uit, verzamel gegevens en onderneem verregaande activiteiten op het gebied van intelligentie en forensische analyse. Zeer ervaren cyberinbraakdetectieanalisten en -onderzoekers dragen bij aan de effectieve oplossing van beveiligingsincidenten.

 • Weerbaarheid van handelsplatforms

  Krijg een complete evaluatie van uw broncode en een rapport over gedetecteerde kwetsbaarheden in uw platform, samen met onze aanbevelingen over hoe u deze kunt verhelpen. Beperk de risico's van infiltratie en verstoring van gegevens of systemen door alle beveiligingsproblemen op te lossen.

 • Voorlichting cybervaardigheden

  Online interactieve training voor niet-professionals, evenals uw technisch personeel ter verbetering van hun vaardigheden op het gebied van cybersecurity. Gewapend met deze basisvaardigheden kunnen uw ontwikkelaars en onderhoudsteam bedreigingen effectiever beheersen.

 • Voorkom lekken en inbraken

  Bescherm uw gebruikers tegen accountfraude door transacties en authenticatie veilig te maken. Voorkom code-injecties en gegevenslekken. Gebruik infiltratietests om te zien hoe sterk uw infrastructuur is.

Het gebruik

 • Application Security Assessment

  Veilige, duurzame systemen kunnen zijn gebaseerd op gecompileerde programmeertalen zoals C++, C# of Java, evenals webtechnologieën. Ze kunnen allemaal uiterst efficiënte, veilige engines opleveren, maar ze kunnen ook te misbruiken kwetsbaarheden bevatten die gedetecteerd en gerapporteerd kunnen worden. Wij bieden een complete systeemevaluatie en aanbevelingen om bedreigingen aan te pakken.

 • Afhandeling van incidenten

  Verminder de impact van beveiligingslekken of aanvallen op uw IT-omgeving. U kunt onze experts vragen om onderzoek uit te voeren, modules waarmee geknoeid is te identificeren en te isoleren, te voorkomen dat bedreigingen zich verspreiden en digitale forensische analyses uit te voeren. Een combinatie van continue automatische analyse van phishing-activiteiten samen met de hulp van experts op het gebied van cybersecurity zorgt voor onmiddellijke waarschuwingen die u mede beschermen tegen financiële en reputatieschade.

 • Overnamepreventie van gebruikersaccounts

  Tijdens het werken met transacties en hot wallets kunnen gebruikers slachtoffer worden van fraude. Schadelijke scripts kunnen worden ingevoegd in het JavaScript van een pagina die de transactieparameters vervangen, hackers kunnen toegang krijgen tot de persoonlijke sleutels van een gebruiker, terwijl social engineering en phishing nog steeds effectief zijn. Deze en talloze andere bedreigingen betekenen dat het belangrijk is om gebruikersaccounts te beschermen. We bieden beveiligingsoplossingen voor web- en mobiele kanalen die de veiligheid van accounts garanderen.

24/7

Beveiligingsinbreuk?

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u die nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky-beveiligingsinstallatie.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Het risico

Vanaf het allereerste begin van het project, terwijl u publieke communicaties en marketing beheert, belangrijke mijlpalen raamt en zoekt naar strategische allianties, verzamelen aanvallers ook informatie over u. Gerichte aanvallen, waaronder DDoS, zijn al mogelijk tijdens de ontwerp- en bètatestfasen of nadat het project wereldwijd is geïmplementeerd. Soms worden deze aanvallen gefinancierd door gewetenloze concurrenten. Vóór een inbraak voeren hackers diepgaand onderzoek uit naar zwakke plekken in de technologie en het ontwerp van het platform. In de meeste gevallen richt dit zich op de weblaag, omdat die instabiel en onveilig kan zijn. Onechte bètatesters, partners of speciale ontwikkelteams kunnen trachten om toegang te krijgen tot het projectplatform. Ze gebruiken hun toegang om bugs te vinden en die te misbruiken.

 • Scan

  Bestoken het projectteam met malware, phishing, social engineering.

 • Scan

  Gerichte aanvallen streven ernaar binnen te komen en schadelijke code in de broncode van het project te injecteren.

 • Scan

  Geheime sleutels van clientwallets kunnen worden gestolen.

 • Scan

  Pogingen om binnen te komen en een backdoor te plaatsen of aanmeldingsgegevens te stelen voor externe toegang.

 • Scan

  Aanvallen via derde partijen, zoals onechte bètatesters.

 • Scan

  Cryptovalutaclients kunnen schadelijke code bevatten.