Kaspersky Embedded Systems Security

Windows Embedded-systemen zijn een steeds populairder doelwit voor cybercriminelen. Over het algemeen functioneren deze apparaten binnen het bedrijfsnetwerk, zijn ze geografisch verspreid en verwerken ze normaal bedrijfskritische gegevens. Vaak werken ze met creditcards en pinpassen. Veel van deze systemen hebben nog het verouderde Windows XP en low-end hardware.

Kaspersky Embedded Systems Security is speciaal ontworpen om zulke systemen te beschermen tegen aanvallen die gericht zijn op de inhoud van de systemen en maken misbruik van de beperkingen van deze systemen.


 • Applicatie- en apparaatbeheer

  De basis van effectieve bescherming van geïntegreerde systemen, waar alles (apps, drivers, bibliotheken, USB-drives) wat niet expliciet is toegestaan, is geblokkeerd.

 • Anti-Malware en Memory Protection

  Bewezen bescherming door de toonaangevende anti-virusengine die zelfs de meest agressieve aanvallen kan detecteren.

 • Bestandsintegriteitscontrole en logboekaudits

  Combineert de efficiëntie van de bescherming van cruciale bestanden en het bijhouden van wijzigingen met regelgevingsvereisten.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren:

Het gebruik

 • Geïntegreerde systemen beveiligen

  Geïntegreerde systemen leveren specifieke en unieke beveiligingsproblemen op. Ze zijn doorgaans geografisch verspreid, zijn lastig te beheren en worden zelden bijgewerkt. Kaspersky Embedded Systems Security vermindert de beveiligingsrisico's die inherent zijn aan embedded systemen. Het is speciaal ontworpen voor organisaties die pin- en PoS-systemen gebruiken en het specifieke bedreigingslandschap waarin deze werken. Het beschermt de voor deze architecturen unieke aanvalsoppervlakken. Het systeem houdt rekening met hun unieke functionaliteit en besturingssysteem-, kanaal- en hardwarevereisten.

 • Oude systemen beschermen

  Kaspersky Embedded Systems Security has been built specifically to operate effectively even on low-end hardware. Efficient design delivers powerful security with no risk of systems overload. De minimale vereisten zijn slechts 256 MB RAM voor Windows XP en ongeveer 50 MB ruimte op de harde schijf van het systeem wanneer het programma in de modus 'Default Deny only’ wordt gebruikt.

  Anti-Malware is beschikbaar als optionele (maar sterk aangeraden) module en helpt om een klassieke beschermingsmethode te bieden op oude systemen.

 • Compliance

  De unieke, uitgebreide set van beschermingscomponenten - anti-malware, applicatie- en apparaatbeheer, firewallbeheer, Bestandsintegriteitscontrole en logboekaudits - in Kaspersky Embedded Systems Security herkent en blokkeert schadelijke acties op uw systeem en detecteert verschillende indicaties van een beveiligingsinbreuk, zodat klanten voldoen aan de vereisten voor naleving van voorschriften als PCI DSS/, SWIFT, enz.

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

De dreigingen

Embedded-systemen zie je tegenwoordig overal: in kaartautomaten, geldautomaten, informatiezuilen, PoS-systemen, medische apparatuur... de lijst is eindeloos.

Kaspersky Embedded Systems Security beveiligt Windows-apparaten tegen onbevoegde toegang en schade als gevolg van cyberaanvallen. Het behoedt uw bedrijf voor:

 • Scan

  Diefstal en misbruik van aanmeldingsgegevens en vertrouwelijke informatie van uw klanten

 • Scan

  Gerichte aanvallen geïnitieerd via uw Windows Embedded-systemen

 • Scan

  Kosten als gevolg van reputatie- en merkschade

 • Scan

  Diefstal via gedupliceerde creditcards gemaakt met pin- en PoS-geheugendumps

 • Scan

  Verlies van contant geld door hacking van geldautomaten

 • Scan

  Updates van hardware en besturingssystemen moeten doorvoeren als u uw beveiliging bijwerkt

Tools die de financiële dienstverleners in staat stellen om de beveiliging te verhogen en cyberincidenten te voorspellen, te voorkomen en efficiënt af te handelen

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten