Kaspersky Embedded Systems Security

Windows Embedded-systemen zijn een steeds populairder doelwit voor cybercriminelen. Over het algemeen functioneren deze apparaten binnen het bedrijfsnetwerk, zijn ze geografisch verspreid en verwerken ze bedrijfskritieke gegevens. Vaak werken ze met creditcards en pinpassen. Veel van deze systemen hebben nog het verouderde Windows XP en low-end hardware.

Kaspersky Embedded Systems Security is speciaal ontworpen om zulke systemen te beschermen tegen aanvallen die gericht zijn op de inhoud van de systemen en maken misbruik van de beperkingen van deze systemen.


 • Default Deny voor apps, drivers en bibliotheken

  De basis voor effectieve bescherming van geïntegreerde systemen, waarbij alles wat niet expliciet is toegestaan, verboden is.

 • On-demand anti-virus

  Beproefde bescherming door de toonaangevende anti-virusengine die zelfs de meest geavanceerde en agressieve aanvallen kan detecteren.

 • Bestandsintegriteitscontrole en logboekaudits

  Combineert de efficiëntie van de bescherming van cruciale bestanden en het bijhouden van wijzigingen met regelgevingsvereisten.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

Het gebruik

 • PoS - en pinsystemen beveiligen

  Kaspersky Embedded Systems Security vermindert de beveiligingsrisico's die inherent zijn aan embedded systemen. De oplossing is specifiek ontworpen voor pin- en PoS-systemen om het voor deze architecturen unieke aanvalsoppervlak te beschermen, terwijl er tegelijk rekening wordt gehouden met overwegingen op het gebied van hardware en efficiëntie. De oplossing is gebaseerd op:

  • Default Deny
  • Device Control
  • Geheugenbescherming
  • On-demand anti-virus
  • Bestandsintegriteitscontrole en logboekaudits
 • Oude systemen beschermen

  Kaspersky Embedded Systems Security has been built specifically to operate effectively even on low-end hardware. Efficient design delivers powerful security with no risk of systems overload. De minimale vereisten zijn slechts 256 MB RAM voor Windows XP en ongeveer 50 MB ruimte op de harde schijf van het systeem wanneer het programma in de modus 'Default Deny only’ wordt gebruikt. Anti-virus is beschikbaar als optionele module en hulp om een klassieke beschermingsmethode te bieden op de oude systemen.

 • Geïntegreerde systemen beschermen

  Geïntegreerde systemen leveren specifieke beveiligingsproblemen op. They are generally geographically scattered, they can be challenging to manage and they are rarely updated. Met Kaspersky Embedded Security-systemen kunnen systeemwijzigingen worden gecontroleerd en kan alles wat niet is toegestaan, worden geblokkeerd

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

De dreigingen

Embedded systemen zijn tegenwoordig overal: in kaartautomaten, geldautomaten, informatiezuilen, PoS-systemen, medische apparatuur en ga zo maar door. Kaspersky Embedded Systems Security beveiligt Windows-apparaten zoals de genoemde tegen onbevoegde toegang en voortdurende schade als gevolg van cyberaanvallen. Het behoedt uw bedrijf voor:

 • Scan

  Diefstal en misbruik van aanmeldingsgegevens en vertrouwelijke informatie van uw klanten

 • Scan

  Gerichte aanvallen geïnitieerd via uw Windows Embedded-systemen

 • Scan

  Kosten als gevolg van reputatie- en merkschade

 • Scan

  Diefstal via gedupliceerde creditcards gemaakt met pin- en PoS-geheugendumps

 • Scan

  Verlies van contant geld door het direct hacken van geldautomaten

 • Scan

  Updates van hardware en besturingssystemen moeten doorvoeren om uw beveiliging bij te werken

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten