Overslaan naar hoofdinhoud
PRODUCT

Kaspersky Security for Mail Server

Next Generation bescherming tegen e-mailaanvallen

Het product

E-mail is voor cybercriminelen het populairste middel om de IT-systemen van ondernemingen binnen te dringen en aan te vallen.

Kaspersky Security for Mail Server gebruikt meerlaagse machine learning en benut dreigingsinformatie uit de hele wereld om e-mailgebaseerde cyberdreigingen te detecteren en te blokkeren. Het werkt effectief tegen malware en ransomware, en beschermt tegen spam, phishing en BEC-aanvallen..Het is gebaseerd op bekroonde beschermingstechnologieën en ondersteunt een grote verscheidenheid aan e-mailplatforms en -architecturen, waardoor het een perfecte oplossing is voor gediversifieerde ondernemingen met complexe structuren en ondernemingen die overstappen op de cloud.

Bescherming voor mailservers

Kaspersky Security for Mail Server beschermt e-mail in de nieuwste versies van veelgebruikte e-mailplatforms, waaronder Microsoft Exchange-/Exchange Online- (onderdeel van MS 365) en Linux-gebaseerde servers.

Meerlaagse bescherming tegen phishing

De geavanceerde anti-phishing op basis van deep learning benut de nieuwste inzichten uit de gegevenswetenschap en toegepaste taalkunde om op social engineering gebaseerde aanvallen te detecteren, inclusief subtiele Business Email Compromise (BEC).

Intelligente spamfiltering

Intelligente, cloudondersteunde spamfiltering voor Microsoft Exchange-/Exchange Online- en Linux-mailservers werkt in realtime en zorgt voor een aanzienlijke afname van ongewenste berichten.

Risicovermindering en handhaving van nalevingsvereisten

De beperking van bepaalde bestandstypen en de identificatie van vertrouwelijke en gevoelige informatie in e-mailverkeer helpt het verminderen van zowel beveiligingsrisico's als juridische risico's. Je kunt filters instellen of on-demand zoekopdrachten uitvoeren binnen zakelijke mailboxen om overtredingen te vinden en inzicht te krijgen in je e-mailgegevens, om zo te helpen om je nalevingsdoelstellingen te behalen.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

CASESTUDY'S

AZ Sint-Jan                     

AZ Sint-Jan biedt innovatieve, geavanceerde gezondheidszorg. Digitalisering van patiëntenzorg stelt hoge eisen aan de ICT-omgeving van een ziekenhuis. Werknemers moeten snel toegang tot de juiste gegevens hebben en tegelijkertijd moeten zowel de informatie als het netwerk goed zijn beveiligd.

Het gebruik

 • Zeer geavanceerde bescherming tegen e-maildreigingen

  • Door realtime en on-demand te scannen, worden alle typen schadelijk objecten weggefilterd, waaronder malware, ransomware en miners, plus schadelijke en frauduleuze URL's, en IP-adressen die aan dreigingen zijn gerelateerd.
  • Een combinatie van machine learning, menselijke expertise en dreigingsinformatie uit de hele wereld zorgt voor bewezen hoge detectieniveaus – zonder dat waardevolle communicatie hieronder lijdt vanwege false positives.
  • Onze meerlaagse benadering met kruiscorrelatie zorgt dat zelfs de meest geavanceerde en subtiele malware je zakelijke IT-infrastructuur niet kan binnendringen via e-mails
 • Anti-phishing, anti-spam, anti-BEC

  • Analyse op basis van neurale netwerken, aangevuld met realtime cloudgebaseerde URL-checks, biedt bescherming tegen zelfs de meest overtuigende e-mailphishing – inclusief zeer doelgerichte gevallen van Business Email Compromise.
  • Modellen op basis van machine learning verbeteren de spamdetectie, terwijl speciale algoritmen voor nacontrole zorgen voor zo min mogelijk tijd- en geldverslindende false positives
  • Geverifieerd e-mailbeheer biedt bescherming tegen scams. Cruciale protocollen zoals SPF/DKIM/DMARC worden ingezet in combinatie met eigen technologieën om juiste identificatie van legitieme e-mails te garanderen en false positives te voorkomen. Toegepaste op linguistiek gebaseerde algoritmes worden gebruikt voor tekstuele analyse om zelfs de meest gevaarlijke BEC-scenario's te ontdekken, zoals overnames van e-mailaccounts.
 • Het grotere plaatje: integratie en flexibiliteit

  • Naadloze integratie met Kaspersky Anti-Targeted Attack Platform vergroot de mogelijkheden voor Extended Detection & Response: op e-mailgatewayniveau wordt er automatisch gereageerd op complexe dreigingen.
  • De ondersteuning voor meerdere platforms en implementatie-architecturen, waaronder lokaal en cloudgebaseerd (Microsoft Exchange Online)NIEUW zorgt voor naadloze integratie met allerlei zakelijke scenario's
24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

Whitepapers

Kom meer te weten en lees opinies van onze internationaal erkende experts op het gebied van cyberveiligheid

DE DREIGINGEN

E-mail blijft de belangrijkste route voor aanvallen en verstoringen van grote organisaties. Welke beveiligingsoplossing voor e-mail u kiest, bepaalt in grote mate de kans dat het volgende gebeurt:

 • Ransomware-aanvallen via een geïnfecteerde e-mail of bijlage

 • Systeeminbreuk als onderdeel van een APT

 • Phishingscams waarbij uw werknemers en uw bedrijf worden opgelicht

 • Spam die tijd verspilt en middelen verslindt

 • Tijdverspillende false positives die worden gegenereerd door anti-spam met te veel automatisering

 • Business Email Compromise (BEC) en misbruik van vertrouwen

Met betrekking tot dit product

Bronnen met een asterisk (*) zijn in het Engels.