PRODUCT

Kaspersky Security for Mail Server

Next Generation bescherming tegen e-mailaanvallen

Het product

E-mail is voor cybercriminelen het populairste middel om de IT-systemen van ondernemingen binnen te dringen en aan te vallen.

Kaspersky Security for Mail Server gebruikt meerlaagse machine learning en benut dreigingsinformatie uit de hele wereld om e-mailgebaseerde cyberdreigingen te detecteren en te blokkeren. Het werkt effectief tegen malware en ransomware, en beschermt tegen spam, phishing en BEC-aanvallen. Deze bekroonde beveiliging helpt te voorkomen dat aanvallers uw bedrijf kunnen schaden via e-mails en e-mailbijlagen.

Bescherming voor mailservers

Kaspersky Security for Mail Server beschermt e-mail in de nieuwste versies van veelgebruikte e-mailplatforms, waaronder Microsoft Exchange- en Linux-gebaseerde servers.

Meerlaagse bescherming tegen phishing

De geavanceerde anti-phishing op basis van deep learning benut de nieuwste inzichten uit de gegevenswetenschap en toegepaste taalkunde om op social engineering gebaseerde aanvallen te detecteren, inclusief subtiele Business Email Compromise (BEC).

Intelligente spamfiltering

Intelligente, cloudondersteunde spamfiltering voor Microsoft Exchange- en Linux-mailservers werkt in realtime en zorgt voor een aanzienlijke afname van ongewenste berichten.

Geschikt voor

Deze oplossing is met name geschikt voor het aanpakken van beveiligingsvereisten, -problemen en -beperkingen in deze bedrijfssectoren.

CASESTUDY'S

Het gebruik

 • Zeer geavanceerde bescherming tegen e-maildreigingen

  • Door realtime en on-demand te scannen, worden alle soorten schadelijk objecten weggefilterd, waaronder malware, ransomware en miners, plus schadelijke en frauduleuze URL's, en IP-adressen die aan dreigingen gekoppeld zijn.
  • Een combinatie van machine learning, menselijke expertise en dreigingsinformatie uit de hele wereld zorgt voor bewezen hoge detectieniveaus – zonder dat waardevolle communicatie hieronder lijdt vanwege false positives.
  • Onze meerlaagse benadering met kruiscorrelatie zorgt dat zelfs de meest geavanceerde en subtiele malware uw zakelijke IT-infrastructuur niet kan binnendringen via een e-mail.
 • Anti-phishing, anti-spam, anti-BEC

  • Analyse op basis van neurale netwerken, aangevuld met realtime cloudgebaseerde URL-checks, biedt bescherming tegen zelfs de meest overtuigende e-mailphishing – inclusief zeer doelgerichte gevallen van Business Email Compromise.
  • Modellen op basis van machine learning verbeteren de spamdetectie, terwijl speciale algoritmen voor nacontrole zorgen voor zo min mogelijk tijd- en geldverslindende false positives.
  • Beheer van geauthentiseerde e-mails biedt bescherming tegen scams, terwijl flexibele technieken voor bijlagefiltering het risico op gegevensdiefstal verkleinen.
 • Het grotere plaatje: integratie en flexibiliteit

  • Naadloze integratie met Kaspersky Anti-Targeted Attack Platform vergroot de mogelijkheden voor Extended Detection & Response: op e-mailgatewayniveau wordt er automatisch gereageerd op complexe dreigingen.
  • Dankzij de VMware-Ready-certificering en ondersteuning voor Microsoft Azure-implementatie zijn er geen beperkingen op het gebruik in gevirtualiseerde omgevingen en bij cloudimplementaties.
  • De ondersteuning voor meerdere platforms en implementatie-architecturen zorgt voor naadloze integratie met allerlei zakelijke scenario's.
24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

DE DREIGINGEN

E-mail blijft de belangrijkste route voor aanvallen en verstoringen van grote organisaties. Welke beveiligingsoplossing voor e-mail u kiest, bepaalt in grote mate de kans dat het volgende gebeurt:

 • <p>Ransomware-aanvallen via een geïnfecteerde e-mail of bijlage</p>

  Ransomware-aanvallen via een geïnfecteerde e-mail of bijlage

 • <p>Systeeminbreuk als onderdeel van een APT</p>

  Systeeminbreuk als onderdeel van een APT

 • <p>Phishingscams waarbij uw werknemers en uw bedrijf worden opgelicht</p>

  Phishingscams waarbij uw werknemers en uw bedrijf worden opgelicht

 • <p>Spam die tijd verspilt en middelen verslindt</p>

  Spam die tijd verspilt en middelen verslindt

 • <p>Tijdverspillende false positives die worden gegenereerd door anti-spam met te veel automatisering</p>

  Tijdverspillende false positives die worden gegenereerd door anti-spam met te veel automatisering

 • <p>Business Email Compromise (BEC) en misbruik van vertrouwen</p>

  Business Email Compromise (BEC) en misbruik van vertrouwen

Met betrekking tot dit product

Resources marked with an asterisk (*) are in English.