Overslaan naar hoofdinhoud

In de loop der jaren heeft schadelijke software, of malware, zich ontwikkeld tot een bijzonder ernstige dreiging die een gevaar kan vormen voor je computer, waardevolle bestanden, foto's, muziek, financiële gegevens, geld en je kinderen. Je kunt echter stappen ondernemen om te voorkomen dat je het slachtoffer wordt van steeds geavanceerdere cyberaanvallen en dreigingen op het gebied van internetbeveiliging.

Je bent bij deze webpagina's aan het juiste adres als je je, net als veel andere gebruikers van computers en mobiele apparaten afvraagt. Wat een computervirus of malware nou precies is. Maar ook als je gewoon meer wilt weten over de schadelijke softwaredreigingen, waartegen de bekroonde internetoplossingen van Kaspersky Lab je kunnen beschermen. In de volgende artikelen vind je meer informatie over de verschillende typen dreigingen, de omvang van het probleem, de trucs die cybercriminelen gebruiken en de schade die ze kunnen aanrichten:

Computervirussen en andere schadelijke software

In de loop der jaren heeft schadelijke software, of malware, zich ontwikkeld tot een bijzonder ernstige dreiging die een gevaar kan vormen voor je computer, waardevolle bestanden, foto's, muziek, financiële gegevens, geld en je kinderen.
Kaspersky Logo