Kaspersky Security for Mail Server

KasperskySecurity for Mail Server

Voor Microsoft Exchange en op
Linux gebaseerde mailservers

E-mailverkeer is cruciaal voor elk bedrijf. Helaas kan hier ook misbruik van worden gemaakt. De mogelijkheden hiervoor lopen uiteen van gewetenloze spammarketing tot doelgerichte phishing, waarbij aanvallers financiële fraude willen plegen of toegang tot uw infrastructuur willen krijgen.

Kaspersky Security for Mail Server biedt ijzersterke verdediging van zakelijke infrastructuur: inkomende spam wordt weggefilterd en gebruikers worden beschermd tegen schadelijke e-mails met malware, frauduleuze verzoeken en phishing-URL's. Tegelijkertijd zorgt het dat gevoelige gegevens binnen uw netwerk blijven.

  • Meerlaagse bescherming tegen malware

   Meerder beveiligingslagen, toegepast via neurale netwerken op basis van deep learning, houden zelfs de meest complexe e-mailmalware tegen, waaronder standaard uitvoerbare bestanden, ingesloten objecten en schadelijke scripts.

  • Geavanceerde anti-phishing

   Phishing speelt een belangrijke rol bij het merendeel van de cyberaanvallen per e-mail. Het geavanceerde anti-phishingsysteem van Kaspersky voert een analyse met meerdere criteria uit en benut de nieuwste inzichten uit de gegevenswetenschap. Het gebruikt daarnaast een cloudgebaseerd systeem om phishing en schadelijke URL's en IP-adressen te monitoren. Zo worden deze op social engineering gebaseerde aanvallen afgeslagen.

  • Geautomatiseerde anti-spam

   Het anti-spamsysteem van Kaspersky gebruikt slimme engines om het aantal false positives te minimaliseren en om zich aan te passen aan wijzigingen in het risicolandschap. Zo bent u onmiddellijk beschermd tegen de stortvloed aan ongewenste e-mails.

  • Bescherming tegen Business Email Compromise (BEC)

   Een speciaal detectiesysteem op basis van machine learning verwerkt verschillende indirecte indicatoren. De algoritmische modellen worden regelmatig geüpdatet met nieuwe scenario's. Hierdoor blokkeert het systeem zelfs de meest overtuigende nepmails waarmee wordt geprobeerd het vertrouwen tussen werknemers en zakenpartners uit te buiten – zelfs bij legitieme overname van een e-mailaccount.

  • Preventie van overdracht van ongewenste content

   Het configureerbare Kaspersky-systeem voor contentfiltering herkent bestandsvermommingen die cybercriminelen vaak gebruiken. Zo kunnen potentieel gevaarlijke bijlagen worden geïdentificeerd en kan de overdracht ervan worden voorkomen. Het flexibele, op regels gebaseerde systeem stelt beheerders in staat om beleid te configureren dat gegevenslekken voorkomt.

  • Flexibele implementatiescenario's

   De ondersteuning voor meerdere platforms en implementatie-architecturen biedt naadloze integratie met een groot scala aan zakelijke scenario's.

  • Sandboxing

   U wordt beschermd tegen de meest geavanceerde, best vermomde malware omdat bijlagen worden geopend in een veilige, geëmuleerde omgeving. Daarin worden ze geanalyseerd. Dit zorgt dat gevaarlijke voorbeelden het zakelijke systeem niet kunnen binnendringen.

  • Ondersteuning voor virtualisatie en cloud

   Kaspersky Security for Mail Server heeft VMware Ready-certificering en kan worden geïmplementeerd in Microsoft Azure.

  • Wereldwijde en lokale ondersteuning

   Kaspersky Lab biedt hoogwaardige technische support, 24 uur per dag, plus een aantal bedrijfsondersteunende programma's.

Kaspersky Security for Mail Server