Threat Intelligence


 • Threat Data Feeds

  Verbeter uw bestaande beveiligingsfuncties en forensische mogelijkheden met onze actuele en direct bruikbare cyberdreigingsgegevens

 • APT Intelligence Reporting

  Biedt exclusieve, proactieve toegang tot de meest recente onderzoeken en inzichten van Kaspersky Lab om de gebruikte methoden, tactieken en tools van APT-actoren te achterhalen

 • Rapporten op maat over financiële dreigingen

  Onze experts stellen een uitgebreid beeld met uw huidige status van aanvallen samen, wijzen op zwakke plekken voor exploitatie en onthullen bewijzen van eerdere, huidige en geplande aanvallen

 • Financial Threat Intelligence Reporting

  Richt zich specifiek op dreigingen voor financiële instellingen en tools die worden ontwikkeld of verkocht door cybercriminelen om banken, bedrijven voor betalingsverwerkingen, pinautomaten en POS-systemen aan te vallen

 • Threat Lookup

  Hiermee kan in realtime worden gezocht in de vele petabytes aan verzamelde dreigingsgegevens die in de loop der tijd zijn gecategoriseerd en geanalyseerd door Kaspersky Lab. Op deze manier krijgt u een wereldwijd overzicht van dreigingen en hun onderlinge verbindingen

 • Cloud Sandbox

  Krijg direct inzicht in de aard van elk bestand voor een effectieve identificatie van voorheen onbekende malware om snel te kunnen reageren op beveiligingsincidenten

Security Assessment


 • Penetration Testing

  Aanvalssimulaties gebaseerd op dreigingsinformatie om mogelijke aanvalsvectoren aan te tonen en een overzicht te geven van uw bedrijfsbeveiliging vanuit het perspectief van een aanvaller.

 • Application Security Assessment

  Een grondige controle op fouten in de bedrijfslogica en implementatievulnerabilities in allerlei applicaties variërend van grote cloudoplossingen tot geïntegreerde en mobiele applicaties.

 • Payment Systems Security Assessment

  Uitgebreide analyse van hardware- en softwareonderdelen van verschillende betalingssystemen om mogelijke fraudescenario’s en vulnerabilities te onthullen die kunnen leiden tot manipulatie van financiële transacties.

 • ICS Security Assessment

  Specifieke dreigingsmodellering en vulnerabilitybeoordeling van industriële beheersystemen en hun onderdelen om inzicht te bieden in het bestaande aanvalsoppervlak en de zakelijke impact van mogelijke aanvallen.

 • Transportation Systems Security Assessment

  Gespecialiseerd onderzoek gericht op het identificeren van beveiligingsproblemen met betrekking tot cruciale onderdelen van de moderne transportinfrastructuur, variërend van auto’s tot de luchtvaart.

 • Evaluatie van slimme technologieën en IoT-beveiliging

  Gedetailleerde evaluatie van zeer verbonden apparaten en hun back-endinfrastructuur om vulnerabilities in firmware-, netwerk- en applicatielagen aan te tonen.

Threat Hunting


 • Uitgebreide analyse

  Detecteert aanvalspogingen via een combinatie van middelen, waaronder dreigingsinformatie, vulnerabilitybeoordeling en incidentonderzoek

 • Proactieve inperking

  Tijdige identificatie van beveiligingsincidenten minimaliseert de uiteindelijke impact en beschermt uw resources tegen vergelijkbare aanvallen in de toekomst

Incident Response


 • Incidentrespons

  Dek alle stappen in het onderzoek naar incidenten en neem de bedreiging voor uw organisatie volledig weg.

 • Digitale forensische analyse

  Een analyse van de digitale sporen van cybercriminaliteit vormt de basis voor een uitgebreid rapport waarin alle relevante bevindingen worden beschreven.

 • Malwareanalyse

  U krijgt volledige informatie over het gedrag en de functionaliteit van specifieke malwarebestanden.

Security Training


 • Incidentrespons

  De cursussen begeleiden uw interne team door alle stadia van het incidentresponsproces en bieden medewerkers de uitgebreide kennis die nodig is om de gevolgen van het incident teniet te doen.

 • Malwareanalyse

  De cursussen bieden de noodzakelijke kennis om schadelijke software te analyseren, IoC's (Indicators of Compromise) te verzamelen, definities te ontwikkelen voor malwaredetectie op geïnfecteerde machines en om geïnfecteerde/versleutelde bestanden en documenten te herstellen.

 • Digitale forensische analyse

  De cursussen zijn ontworpen om hiaten in de kennis en ervaring te vullen - het ontwikkelen en verbeteren van praktische vaardigheden, het zoeken naar digitale sporen van cybercriminaliteit en het analyseren van verschillende soorten gegevens om het verloop en de bronnen van aanvallen te achterhalen.

 • Efficiënte detectie met YARA

  Participants will learn how to write the most effective Yara rules, how to test them and how to improve them to the point where they find threats that are undiscoverable by others.

Casestudy's

Leer hoe ondernemingen de beveiliging van en het inzicht in hun hybride clouds optimaliseren met Kaspersky Lab

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari nam de strategische beslissing om Kaspersky te kiezen als leverancier voor IT-beveiliging. Zij wilden strengere maatregelen met betrekking tot IT-beveiliging invoeren, zowel om hun kernactiviteiten te beschermen als om de veiligheid te verbeteren.

 • City of London Police
  City of London Police

  Het Britse politie-inspectoraat Her Majesty's Inspectorate of Constabulary (HMIC) roept het politieapparaat op tot een gecoördineerde en nationale reactie om cybercriminelen aan te pakken. Het Londense politiekorps besloot om bij de aanpak van dit steeds groter wordende probleem samen te gaan werken met marktleider Kaspersky.

 • 
     Abu Dhabi Racing
  Abu Dhabi Racing

  Voor bedrijven als Abu Dhabi Racing en voor de overheid van de VAE gaat het streven naar economische groei en de ontwikkeling van een op technologie en kennis gebaseerde samenleving hand in hand met de behoefte aan geavanceerde IT-beveiligingssystemen en voorzieningen voor risicobeheer.

Whitepapers

Ontdek meer, met baanbrekend denken van onze internationaal erkende experts op het gebied van cybersecurity

Erkenningen
Kaspersky Security Awareness en Training Services
Forrester’s “Now Tech: Security Awareness And Training Solutions, Q1 2019
Kaspersky Threat Intelligence Services
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018

Ga het gesprek aan en praat met een van onze experts over hoe True Cybersecurity de beveiligingsstrategie van uw bedrijf kan beïnvloeden. Neem gerust contact met ons op.

* in het Engels