Kaspersky Private Security Network

De uitgebreide database met dreigingsinformatie voor geïsoleerde netwerken en strenge beperkingen op het delen van gegevens

Vraag ons om u te bellen Datasheet downloaden*

Met Kaspersky Private Security Network profiteren bedrijven van de meeste voordelen van wereldwijde cloudgebaseerde dreigingsinformatie zonder gegevens beschikbaar te maken buiten hun beveiligde zone. Het gaat hierbij om een eigen, lokale versie van Kaspersky Security Network die volledig privé is.


Wat we bieden

 • Realtime bedreigingsinformatie

  Realtime bedreigingsinformatie

  Wereldwijde bedreigingsinformatie van Kaspersky Lab biedt in realtime alle benodigde informatie om het aantal dagelijkse beveiligingsincidenten te beperken en mogelijke aanvallen te onderzoeken.

 • Snelle detectie van bedreigingen

  Snelle detectie van bedreigingen

  Standaardbeveiligingsoplossingen doen er tot vier uur over om nieuwe malware te detecteren en te blokkeren. Kaspersky Private Security Network heeft minder dan 60 seconden nodig – zonder dat er ook maar één stukje informatie uw lokale netwerk verlaat

 • Onmiddellijke reactie

  Onmiddellijke reactie

  Onmiddellijke respons- en reactiemogelijkheden, aangedreven door de nieuwste bedreigingsinformatie in de cloud – bezorgd binnen het gecontroleerde, lokale netwerk.

 

Geschikt voor

 • Grote bedrijven

 • Financiële dienstensector

 • Overheidsinstellingen

 • Energieleveranciers

 • Telecommunicatiebedrijven

 • Gezondheidszorg

 • Kritische infrastructuur

 • Managed Security Service Providers

In de praktijk

Beveiligingsinformatie bezorgd binnen een gecontroleerd, lokaal netwerk

Het duurt tot vier uur voor een standaardbeveiligingsoplossing om de 305.000+ nieuwe schadelijke programma's te detecteren, registreren en blokkeren die de onderzoekers van Kaspersky Lab iedere dag detecteren. Kaspersky Private Security Network stuurt binnen 60 seconden informatie over nieuwe dreigingen voor beveiligingsoplossingen – zonder dat er ook maar één stukje informatie uw lokale netwerk verlaat.

Voldoen aan standaarden voor regelgeving, beveiliging en privacy

Kaspersky Private Security Network wordt volledig binnen de omgeving van de organisatie geïnstalleerd.  Er is geen sprake van uitgaande informatiestromen: inkomende eenrichtingscommunicatie zorgt ervoor dat de integriteit van uw beveiligingsdatabase via continue updates blijft gehandhaafd. Op deze manier kunnen organisaties zoals financiële dienstverleners en overheidsinstellingen, die onderworpen zijn aan strikte eisen op het gebied van gegevensbescherming, profiteren van cloudondersteunde beveiliging zonder afbreuk te doen aan de privacy. 

Aanpassen voor cruciale netwerkisolatie – waaronder 'air-gap'-vereisten

Veel aanbieders van cloudondersteunde beveiliging bieden 'caching proxy’s' die ervoor zorgen dat het systeem minder vaak reputatiegegevens hoeft op te vragen in de cloud. Kaspersky Lab biedt echter als enige de mogelijkheid om de cloud volledig lokaal in te zetten – binnen het eigen datacenter van de organisatie en zonder enige uitgaande transacties met servers van derden. Deze functie kan van essentieel belang zijn, vooral binnen bedrijven en overheden.

Aangepaste informatie over URL- en bestandsreputatie

Naast het maken van uw eigen URL- en bestandsreputaties, kunt u nu profiteren van reputaties en andere informatie die door externe systemen van derden worden aangeleverd- alles wordt via een API rechtstreeks en zonder tussenstappen naar uw KPSN-installatie geleid. Er is ook een indeling voor nieuwe bestandsreputaties, zodat compatibiliteit met toekomstige versies van Kaspersky Endpoint Security is verzekerd.

Systeemvereisten

Uitstekende ondersteuning en professionele services

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze  Maintenance Service Agreement (MSA)-ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE
 

De bedreigingen

Regelgeving betreffende gegevensuitwisseling mag niet leiden tot concessies op het gebied van beveiliging, omdat er geen realtime toegang mogelijk is tot krachtige beveiligingsdatabases en essentiële informatie. Wie zonder zulke informatie probeert te werken, kan te maken krijgen met:

 • Strikte regelgevings-, beveiligings- en privacynormen voor gegevenstoegang

 • Lagere detectiepercentages en minder info over dreigingen

 • Fysiek geïsoleerde netwerken die geen cloudreputatie kunnen verwerven

 • Grote schade als gevolg van nieuwe cyberdreigingen en zero-days

 • Tijdrovende updates van definities (tot 3-4 uur)

 • Nationale en geografische beperkingen op gegevensuitwisseling

Gerelateerde oplossingen

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten