Overslaan naar hoofdinhoud
PRODUCT

Kaspersky Private Security Network

De uitgebreide database met dreigingsinformatie voor geïsoleerde netwerken en strenge beperkingen op het delen van gegevens

Private Security Network

Global Threat Intelligence

Complexe en gerichte dreigingen richten doorgaans veel meer schade aan dan massale malware. In een dergelijk dreigingslandschap is de beveiligingsinformatie van Kaspersky Security Network van onschatbare waarde. Er worden realtime gegevens gebruikt van 80 miljoen sensoren wereldwijd. Elk object dat door systemen beschermd door Kaspersky Lab-oplossingen gaat, ondergaat een analyse op basis van de meest relevante informatie over bedreigingen.

Aangepast voor cruciale netwerkisolatie

Kaspersky Private Security Network kan in uw eigen datacenter worden geïnstalleerd. Uw eigen IT-specialisten behouden de volledige controle. Voor uw IT-infrastructuur en SOC profiteert u dus van alle voordelen van cloudondersteunde beveiliging, zonder afbreuk te doen aan de privacy en conform regelgeving die stipuleert dat geen enkel gegevensitem uw omgeving mag verlaten.

Realtime bedreigingsinformatie

Wereldwijde bedreigingsinformatie van Kaspersky Lab biedt in realtime alle benodigde informatie om het aantal dagelijkse beveiligingsincidenten te beperken en mogelijke aanvallen te onderzoeken.

Snelle detectie van bedreigingen

Standaardbeveiligingsoplossingen doen er tot vier uur over om nieuwe malware te detecteren en te blokkeren. Kaspersky Private Security Network heeft minder dan 60 seconden nodig – zonder dat er ook maar één stukje informatie uw lokale netwerk verlaat

Onmiddellijke reactie

Onmiddellijke respons- en reactiemogelijkheden, aangedreven door de nieuwste bedreigingsinformatie in de cloud – bezorgd binnen het gecontroleerde, lokale netwerk.

Geschikt voor

Kaspersky Private Security Network is ideaal voor:

Het gebruik

 • Beveiligingsinformatie bezorgd binnen een gecontroleerd, lokaal netwerk

  Het duurt tot vier uur voor een standaardbeveiligingsoplossing om de 305.000+ nieuwe schadelijke programma's te detecteren, registreren en blokkeren die de onderzoekers van Kaspersky Lab iedere dag detecteren. Kaspersky Private Security Network stuurt binnen 60 seconden informatie over nieuwe dreigingen voor beveiligingsoplossingen – zonder dat er ook maar één stukje informatie uw lokale netwerk verlaat.

 • Voldoen aan standaarden voor regelgeving, beveiliging en privacy

  Kaspersky Private Security Network wordt volledig binnen de omgeving van de organisatie geïnstalleerd. Er is geen sprake van uitgaande informatiestromen: inkomende eenrichtingscommunicatie zorgt ervoor dat de integriteit van uw beveiligingsdatabase via continue updates blijft gehandhaafd. Op deze manier kunnen organisaties zoals financiële dienstverleners en overheidsinstellingen, die onderworpen zijn aan strikte eisen op het gebied van gegevensbescherming, profiteren van cloudondersteunde beveiliging zonder afbreuk te doen aan de privacy.

 • Aangepaste informatie over URL- en bestandsreputatie

  U kunt uw eigen URL- en file reputations maken, maar u kunt nu ook profiteren van reputaties en andere gegevens die door externe systemen worden aangeleverd: alles wordt via een API rechtstreeks en zonder tussenstappen naar uw KPSN-installatie geleid. Er wordt ook een nieuwe indeling voor bestandsreputaties ondersteund, zodat u bent verzekerd van compatibiliteit met toekomstige versies van Kaspersky Endpoint Security.

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

Systeemvereisten

De dreigingen

Regelgeving betreffende gegevensuitwisseling mag niet leiden tot concessies op het gebied van beveiliging, omdat er geen realtime toegang mogelijk is tot krachtige beveiligingsdatabases en essentiële informatie. Wie zonder zulke informatie probeert te werken, kan te maken krijgen met:

 • Strikte regelgevings-, beveiligings- en privacynormen voor gegevenstoegang

 • Fysiek geïsoleerde netwerken die geen cloudreputatie kunnen verwerven

 • Tijdrovende updates van definities (tot 3-4 uur)

 • Lagere detectiepercentages en minder info over dreigingen

 • Grote schade als gevolg van nieuwe cyberdreigingen en zero-days

 • Nationale en geografische beperkingen op gegevensuitwisseling

Met betrekking tot dit product

Bronnen met een asterisk (*) zijn in het Engels.