Kaspersky Fraud Prevention

Proactieve realtime fraudedetectie op alle kanalen

CONTACT

Overgaan op digitaal is niet zomaar een trend: het is een noodzaak. Aangezien de meeste klanten nu online en mobiele kanalen gebruiken voor hun dagelijkse behoeften, moeten bedrijven hoogwaardige diensten met maximale functionaliteit leveren. Tegelijkertijd moeten financiële instellingen een balans vinden tussen de veiligheid online en een ongehinderde klantervaring. Dat is waar Kaspersky Fraud Prevention voor is: u kunt groeien en uw online en mobiele kanalen ontwikkelen zonder de extra stress van zorgen om de veiligheid en het online gebruiksgemak.


Wat hebben we te bieden?

 • Kaspersky Fraud Prevention Cloud

  Kaspersky Fraud Prevention Cloud

  Een cloudservice met hoge beschikbaarheid en responstijd, die gebruikmaakt van geavanceerde, op machine learning gebaseerde technologieën om uw digitale kanalen te beschermen tegen identiteitsfraude, geautomatiseerde tools, geknoei met transacties en andere aanvallen.

 • Kaspersky Fraud Prevention for Mobile

  Kaspersky Fraud Prevention for Mobile

  Een SDK waarmee mobiele apparaten zijn beschermd tegen malware en phishing, zorgt voor een veilige verbinding met de bank en stuurt de statistische gegevens van het mobiele kanaal naar de Kaspersky Fraud Prevention Cloud.

 • Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Draait op de computers van uw klanten en biedt krachtige bescherming tegen malware en aanvallen via internet.

Casestudy's

Banco Pichincha

Solution: Fraud Prevention

Banco Pichincha is een van de grootste banken van Ecuador met 3,1 miljoen klanten...

PDF downloaden*

KBC

Solution: Fraud Prevention

KBC heeft de handen ineengeslagen met IT-partner SaaSForce BV en Kaspersky Lab...

PDF downloaden
Alle casestudy's bekijken

In de praktijk

Meerkanaals fraudedetectie gebaseerd op machine learning

Kaspersky Fraud Prevention biedt beveiliging in alle online en mobiele kanalen De bescherming geldt zowel voor apparaten als accounts en zorgt ervoor dat uw klanten op alle fronten zijn gedekt. Kaspersky Fraud Prevention maakt proactieve en realtime detectie van frauduleuze activiteiten mogelijk nog voordat ze plaatsvinden. Dit gebeurt op basis van geavanceerde technologieën, zoals Behavioral, Device and Environmental Analyses, Behavioral Biometrics en Clientless Malware Detection, ondersteund door machine learning.

Een betere gebruikerservaring voor uw klanten

Onze cloudoplossing verzamelt geanonimiseerde gegevens van online en mobiele kanalen. Deze big data van miljoenen gebruikers wordt met behulp van machine learning gebruikt om gedragspatronen van 'goed' en 'slecht' gedrag samen te stellen. Authenticatie op basis van risico wordt met deze patronen ingeschakeld, zodat 'goede' gebruikers toegang kunnen krijgen tot digitale kanalen zonder extra authenticatie en bedriegers in een vroeg stadium worden gedetecteerd. Het resultaat: een betere gebruikerservaring, tevreden klanten en lagere kosten voor fraudepreventie.

Dreigingsinformatie voor cyberveiligheid op maat

Ons Global Research & Analysis Team geeft u gedegen kennis over uw risicolandschap en verrijkt onze diensten met nieuwe, relevante gegevens. Onze Fraud Prevention Consultants beschikken over deskundigheid voor cyberveiligheidsproblemen en leveren incidentresponsdiensten voor de meest complexe fraudeaanvallen. Menselijke kennis in combinatie met technieken voor machine learning en analyse van big data vormen de HuMachine-benadering van Kaspersky Labs voor cyberveiligheid, zodat u verzekerd bent van beveiliging en efficiëntie op hoog niveau.

Adaptief beveiligingsframework

Samen zorgen prognose en preventie ervoor dat een voorval niet de kans krijgt zich te ontwikkelen tot een ongeval. Detectie en reactie bepalen de ontdekking en het herstel van een ongeval. In dit paradigma vereist elke volgende fase meer verbruik van resources om te reageren dan de voorgaande fase.

Maar al te vaak krijgt veiligheid het budget waarvan men meent dat het er recht op heeft, niet het budget dat daadwerkelijk nodig is. De prioriteit van en investering in veiligheid moet aanzienlijk zijn, voor een succesvolle implementatie en een sterke RTO.

Premium Support and Professional Services

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw cyberbeveiligingsinstallatie van Kaspersky Lab.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE

Whitepapers

CYBERSECURITY OPLOSSINGEN

Het bedrijf beveiligen met de portfolio met...

PDF downloaden*

Fraud Prevention

Advanced technologies empowered by Machine...

PDF downloaden*

Fraud Prevention

Proactive Account-based Fraud Protection for Web...

PDF downloaden*
Alle whitepapers bekijken

Erkenning

 • OnlineBanking/Browser Security Award

 • AV-TEST Innovation Award

 

Het risico

Naarmate bedrijven groeien, verschijnen er meer dreigingen en neemt de vraag naar veelomvattende fraudepreventie toe. Met Kaspersky Fraud Prevention beschikt u over proactieve detectie van geavanceerde fraude in realtime, waaronder:

 • Identiteitsfraude

 • Automatiseringstools voor fraude

 • Manipulatie van transacties

 • Malware en phishing

 • Witwaspraktijken en money-mule-diensten

 • Aanvallen met tools voor extern beheer

Gerelateerde producten en diensten

* in het Engels

Wij gebruiken cookies om je ervaring op onze websites te verbeteren. Je gaat hiermee akkoord wanneer je onze website gebruikt en hierop navigeert. Je vindt gedetailleerde informatie over het gebruik van cookies op deze website door op de knop voor meer informatie te klikken.

Accepteren en sluiten