Overslaan naar hoofdinhoud
BRANCHE

Telecom Cybersecurity

Beveiligt telecomgegevens, -applicaties en -netwerken tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen

Overzicht

De belangrijkste factor in een beveiligingsstrategie voor bedrijven is een veelomvattende oplossing die een hoog niveau van bescherming van bedrijfsprocessen en gegevens biedt, samen met een breed scala aan beveiligingsmogelijkheden tegen geavanceerde dreigingen. Ongeacht waar uw IT-infrastructuur uit bestaat - desktops, servers, informatiesystemen, datacenters of virtuele machines - hebt u een beveiligingsoplossing nodig die speciaal is ontworpen om alle onderdelen van optimale beveiligingsniveaus te voorzien.

Kaspersky is een pionier die bedrijven helpt hun beveiligingsstrategieën aan te passen, zodat ze zich tegen geavanceerde dreigingen en aanvallen kunnen verdedigen. Wij gebruiken een unieke combinatie van technologieën en services, allemaal ondersteund door toonaangevende beveiligingskennis. Hiermee helpen wij organisaties cyberrisico's te beperken, verschillende soorten aanvallen in een eerder stadium te detecteren en om te gaan met live aanvallen, alsook de algehele beveiliging te verbeteren.

Applicatie- en apparaatbeheer

Eenvoudige en effectieve, gecentraliseerde web-, apparaat- en applicatie-bedieningsopties om de gevoeligheid voor aanvallen te verminderen en het voor gebruikers veilig te houden.

Security for Data Centers

Beproefde cyberveiligheid voor hyper-geconvergeerde datacenters

Hybrid Cloud Security

Bewezen beveiliging voor privé en openbare clouds, geschikt voor alle toonaangevende virtualisatieplatforms en storagesystemen op ondernemingsniveau

DDoS Protection

Totale bescherming tegen alle vormen van DDoS-aanvallen op uw infrastructuur

Casestudy's

Tele2

Tele2 is een van de grootste operators in Europa. Het bedrijf zorgt ervoor dat 15 miljoen consumenten van telecommunicatiediensten in 10 landen verbonden zijn. Tele2 biedt mobiele en vaste communicatie, gegevensoverdracht, kabel-tv en contentdiensten.

Vertrouwd door vertrouwde bedrijven

Wereldwijd bekende bedrijven hebben met de hulp van Kaspersky superieure cybersecuritymogelijkheden geïmplementeerd.

Het gebruik

 • Het risico op een aanval verkleinen

  Kaspersky is wereldwijd marktleider in beveiligingstechnologieën die meer doen om workstations en servers te beveiligen, malware-infecties te blokkeren, vertrouwelijke informatie te beschermen, onbevoegde toegang tot bedrijfsnetwerken te voorkomen... en nog veel meer.

 • Ideaal voor hybride datacenters

  Welke gevirtualiseerde platforms u ook gebruikt, Kaspersky Security for Virtualization Light Agent biedt met zijn gepatenteerde technologieën en unieke architectuur meer beveiligingsmogelijkheden. VMware vSphere met NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer en KVM worden vanuit één enkele applicatie ondersteund. Ongeacht uw platformconfiguratie en hybridisatie, en ongeacht of het gaat om interne of externe systemen, al het beveiligingsbeheer wordt uitgevoerd via één geïntegreerde console en de volledige efficiency van de systemen blijft gehandhaafd.

 • Uw bedrijf tegen DDoS-aanvallen beschermen

  Om uw bedrijf tegen DDoS-aanvallen te beschermen hebt u een oplossing nodig die aanvallen zo snel mogelijk detecteert. Kaspersky DDoS Protection biedt op twee fronten beveiliging tegen aanvallen: via DDoS-informatie en onze DDoS-defensie-infrastructuur. Ons beveiligingsintelligentieteam maakt gebruik van geavanceerde methoden om het DDoS-risicolandschap te observeren en criminelen steeds een stap voor te blijven. Hierdoor kunnen we DDoS-aanvallen in een vroeger stadium detecteren.

24/7

Premium ondersteuning

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky-beveiligingsinstallatie.

Het risico

Cyberaanvallen behoren tot de gevaarlijkste bedrijfsrisico's waarmee de telecommunicatiesector te maken heeft. Terwijl risico's - en de technieken die door cybercriminelen worden toegepast - zich constant verder ontwikkelen, vertrouwen te veel bedrijven op verouderde beveiligingstechnologieën om zich tegen dreigingen van vandaag en morgen te beschermen.

 • Er kan op dit moment in uw systeem een gerichte aanval plaatsvinden

 • DDoS-aanvallen kunnen ervoor zorgen dat uw informatiesysteem niet meer toegankelijk is

 • Schadelijke insider-activiteit is een veelvoorkomend probleem

 • Verlies van vertrouwelijke gegevens veroorzaakt meer dan alleen verlies van geld

 • Aanvallen op datacenters kunnen uitermate schadelijk zijn

 • Problemen betreffende naleving en wet- en regelgeving moeten eveneens worden aangepakt

Met betrekking tot deze industrie

Bronnen met een asterisk (*) zijn in het Engels.