Overslaan naar hoofdinhoud
Product

Kaspersky Sandbox

Geavanceerde bescherming tegen dreigingen zonder dure beveiligingsexperts en hulpmiddelen

Geavanceerde detectie van risico's met geautomatiseerde respons

Bedrijven krijgen te maken met meer en complexere dreigingen die bestaande anti-virus- en EPP-oplossingen omzeilen, zoals onbekende malware, nieuwe virussen, ransomware en zero-day-exploits. Tegelijkertijd is er een wereldwijd tekort aan gekwalificeerde professionals in cyberbeveiliging, wat het lastig en duur maakt hen in te huren.
Kaspersky Sandbox is een onderdeel van Kaspersky Optimum Security en is gebouwd volgens onze best practices, om complexe dreigingen en APT-aanvallen te bestrijden. Samen met EPP- en EDR-oplossingen biedt Kaspersky Sandbox een volledige geautomatiseerde geavanceerde detectie door dreigingen in een geïsoleerde omgeving te analyseren.
Detectie
Verdachte objecten worden in een geïsoleerde omgeving geplaatst, waar doortastende analyse wordt uitgevoerd om automatisch en snel nieuwe, onbekende en ongrijpbare cyberdreigingen te blokkeren
Beheerbaarheid

Kaspersky Sandbox is eenvoudig te installeren en gebruiken, en naadloos te integreren in de infrastructuur van bedrijven, zelfs zonder volledig functionele IT-beveiligingsteams

Schaalbaarheid

De basisconfiguratie ondersteunt tot duizend beschermde endpoints, waardoor u de oplossing eenvoudig kunt schalen. Ook biedt deze continue beveiliging voor grote infrastructuren    

Integratie
De verbeterde detectiefuncties van Kaspersky Sandbox integreren naadloos met Kaspersky EDR Optimum en Kaspersky Endpoint Security for Business om een meerlaagse oplossing voor eindpuntbeveiliging te creëren

Het gebruik

 • Verbeter uw verdediging tegen onbekende bedreigingen

  • Endpoints blijven het belangrijkste doelwit van cybercriminelen.
  • De kosten van het omzeilen van bestaande endpointbeveiliging zijn relatief laag.
  • Het omzeilen van sandboxtechnologie is veel moeilijker en duurder.
  • Kaspersky Sandbox werkt met onze EPP- en EDR-tools en biedt een essentiële beveiligingslaag om onbekende cyberdreigingen van je netwerk te weren.
 • Laat het tekort aan IT-beveiligingsspecialisten je niet tegenhouden

  • Bedrijven hebben vaak een uitgebreide afdeling voor IT-beveiliging nodig om geavanceerde beveiligingsoplossingen te gebruiken. De belangrijkste reden waarom veel organisaties geen beveiligingsoplossingen van dit niveau gebruiken, is het wereldwijde tekort aan IT-beveiligingsspecialisten en de hoge kosten om dergelijke specialisten in te zetten.
  • Kaspersky Sandbox en Kaspersky Optimum Security is de meest ideale oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan beveiliging tegen geavanceerde aanvallen, maar die terughoudend zijn over het investeren in een uitgebreid IT-beveiligingsteam.
 • Kosteneffectieve oplossing voor gedistribueerde netwerken

  • Grote bedrijven hebben doorgaans ingewikkelde en gedistribueerde infrastructuren
  • Middelgrote en kleine regionale kantoren kunnen niet altijd gebruikmaken van complexe oplossingen vanwege het gebrek aan middelen en expertise.
  • Met Kaspersky Sandbox kunnen grote ondernemingen de kosten voor effectieve bescherming van externe kantoren optimaliseren en de werklast van hun bestaande informatiebeveiligingsanalisten verlichten.
24/7

PREMIUM ONDERSTEUNING

Professionele hulp is beschikbaar wanneer u die nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze premium ondersteuningspakketten of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky-beveiligingsinstallatie.

De dreigingen

Aanvallen worden steeds geraffineerder. En naarmate er meer complexe tools van aanvallers beschikbaar komen voor de bredere markt, nemen de kosten van doelgerichte aanvallen af. Daarbij komt nog dat de inhuurkosten van IT-beveiligingsexperts steeds hoger worden. Er is een dringende behoefte aan kosteneffectieve bescherming die antwoord biedt op:

 • Traditionele technologieën die niet opgewassen zijn tegen complexe dreigingen

 • Een groeiend wereldwijd tekort aan informatiebeveiligingsanalisten 

 • Het gebrek aan budget voor complexe anti-APT- en EDR-oplossingen

 • Een overweldigend aantal beveiligingsgebeurtenissen die elke dag moeten worden geanalyseerd

Kaspersky Optimum Security

Gebruik Kaspersky Sandbox als basis door eenvoudige EDR-technologie toe te voegen voor verbeterde detectie, onderzoek en snelle respons, en voor bewustwordingstraining over beveiliging. Je kunt ook kiezen voor beheerde bescherming met Kaspersky Optimum Security.

Gerelateerde oplossingen