Alle oplossingen

Kaspersky Virtualization Security

De enige beveiligingsoplossing die u nodig hebt - ongeacht uw virtuele omgeving

Contact

Bedreigingslandschap

Het overgrote deel van de cyberaanvallen die op fysieke machines zijn gericht, kan ook gevolgen hebben voor virtuele machines. Het is zelfs zo dat door virtualisatie uw veiligheidsrisico's kunnen toenemen. Hoewel virtualisatie de flexibiliteit en efficiëntie van IT kan verbeteren, worden hiermee ook extra lagen technologie toegevoegd. Handhaving van de volledige zichtbaarheid voor elke laag- en de onderlinge interactie daarvan - kan moeilijk zijn. En meer lagen betekent meestal een grotere kwetsbare 'oppervlakte' en meer manieren waarop cybercriminelen uw bedrijf kunnen aanvallen.

PDF bekijken*

Gevirtualiseerd is niet hetzelfde als beveiligd

Door één enkele besmette VM of één enkel besmet bestand kan uw volledige datacenter offline raken. Zorg dus dat VM's niet de zwakste schakel in uw bedrijfsbeveiliging worden. Virtuele servers en VDI, waaronder VM's die zijn uitgeschakeld en weer online gebracht, moeten allemaal net zo efficiënt worden beschermd als hun fysieke tegenhangers. En als elk gevirtualiseerd object in uw softwaregedefinieerde datacenter goed moet worden beveiligd, zijn traditionele beveiligingsoplossingen geen optie.

Wat we bieden

Kaspersky Security for Virtualization biedt één oplossing voor de beveiliging van zowel virtuele servers als VDI. Omdat de meestgebruikte platforms, inclusief VMware vSphere met NSX, Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V en KVM, worden ondersteund, is Kaspersky Security for Virtualization ideaal voor hybride softwaregedefinieerde datacenters. De oplossing is gebaseerd op onze bekroonde anti-malware-engine en levert met behulp van de technologische voordelen die virtualisatie biedt een krachtige beveiliging met optimale snelheid en efficiëntie zonder daarbij kostbare ruimte op virtuele machines in beslag te nemen.

 • Agentless

  Agentless

  Anti-malware en netwerk IDS/IPS bescherming zonder agent op VMs. De feilloze werking met het VMware NSX platform via native API zorgt voor geautomatiseerde implementatie, security policies & tags integratie mogelijkheden, als ook een volledige scan van de infrastructuur. Dus uw virtuele infrastructuur en beveiliging werken als één.

 • Light Agent

  Light Agent

  Een krachtige maar lichtgewicht beveiligingsagent ondersteunt de meeste servervirtualisatieplatforms en integreert met toonaangevende VDI-platforms zoals Citrix XenDesktop en VMware Horizon. De Light Agent zorgt voor een aanzienlijk betere bescherming met behoud van de prestaties van elke beschermde VM.

 • Eén console

  Eén console

  Een universele beheerconsole maakt gezamenlijk beheer van de hele beveiligingslaag via één enkel scherm mogelijk: niet alleen virtuele infrastructuur maar ook storage, fysieke endpointbeveiliging en andere beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab.

Voordelen voor uw bedrijf

Cyberdreigingen kunnen tot het verleden gaan behoren

Kaspersky Security for Virtualization is gebaseerd op de meest bekroonde beveiligingsengine op de markt en helpt u binnen uw hele gevirtualiseerde IT-landschap zelfs de meest geavanceerde bedreigingen en beveiligingslekken het hoofd te bieden. Onze beveiligingsoplossing is speciaal ontworpen om gebruik te maken van de technologische voordelen van virtualisatieplatformen en zo krachtige beveiliging te bieden met optimale snelheid en een efficiënt gebruik van rekenkracht.

Ontwikkeld en geoptimaliseerd voor VMware NSX

Systeemeigen integratie van onze agentless oplossing met het VMware NSX-platform betekent dat uw virtuele infrastructuur nog efficiënter en winstgevender is geworden. Vanaf nu werken uw VMware vSphere met NSX-infrastructuur en zijn beveiligingslagen als één geheel en zorgen voor nieuwe niveaus van automatisering en beleidgestuurde beveiliging. Met Kaspersky Security for Virtualization Agentless vindt bescherming van elke VM direct en automatisch plaats, zonder invloed op de systeemprestaties.

PDF bekijken

Ultieme flexibiliteit voor hybride omgevingen

Als uw gevirtualiseerde datacenter snelgroeiend en heterogeen is, is Kaspersky Security for Virtualization Light Agent voor u de juiste keuze. De gepatenteerde technologieën en unieke architectuur bieden nog grotere serverbeveiligingsmogelijkheden op alle belangrijke platforms, waaronder Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V en KVM, alsmede VMware vSphere. Het behoud van de volledige systeemefficiëntie blijft echter vooropstaan.

Maximale dichtheid en beveiliging voor VDI

Kaspersky Security for Virtualization Light Agent is ideaal voor Virtual Desktop Infrastructure (VDI) en levert de meest geavanceerde beveiligingsmogelijkheden voor afzonderlijke machines. Met de lichtgewicht beveiligingsagent in de VDI-sjabloon geïntegreerd, kunt u voor elke afzonderlijke VM een efficiënte meerlaagse bescherming tegen de meest geavanceerde bedreigingen mogelijk maken (bijv. ransomware) zonder nadelige gevolgen voor eindgebruikers. Steeds opnieuw opbouwen is niet nodig: beveiligingsvoorzieningen worden op één of meer speciale beveiligingsappliances geladen.

Casestudy's

Riverside Healthcare

Solution: Endpoint Security, Virtualization Security

Riverside Healthcare wilde er zeker van zijn dat dreigingen voor de beveiliging rigoureus...

Bank VTB24

Solution: Virtualization Security

Bank VTB24 heeft meer dan 1000 filialen in Rusland en een complex modern...

PDF BEKIJKEN*
Alle casestudy's bekijken

Uitstekende support en professionele services

Professionale support is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-serviceprogramma's of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE

Whitepapers

Beveiliging van de virtuele infrastructuur. Speciaal rapport over...

PDF BEKIJKEN*

Virtualisatiebeveiliging: de onderscheidende factor

Meer informatie over methoden van...

PDF downloaden

Kaspersky Security for Virtualization

Superieure, flexibele en efficiënte...

PDF BEKIJKEN
Alle whitepapers bekijken

Erkenning

Gerelateerde producten

* in het Engels