Kaspersky Virtualization Security | Kaspersky Lab NL
Alle oplossingen bekijken

Kaspersky Virtualization Security

Flexibele en efficiënte beveiliging voor virtuele omgevingen

Contact

Bedreigingslandschap

Het overgrote deel van de cyberaanvallen die op fysieke machines zijn gericht, kan ook gevolgen hebben voor virtuele machines. De risico's kunnen in virtuele omgevingen zelfs nog hoger zijn. Hoewel virtualisatie de flexibiliteit en efficiency van IT kan verbeteren, worden hiermee ook extra lagen technologie toegevoegd. Handhaving van de zichtbaarheid van alle lagen van de technologie – en de interactie tussen de lagen – kan moeilijk zijn. Veel virtuele omgevingen bevatten uiteraard een groter aantal 'aanvalsoppervlakken' – en dat geeft cybercriminelen meer mogelijkheden om een bedrijf aan te vallen.

Virtuele machines hebben beveiliging nodig die is ontworpen voor virtuele machines

Veel bedrijven hebben gemerkt dat bij uitbreiding van de virtualisatie naar andere IT-gebieden, hun algehele virtuele omgeving veel complexer wordt. Tegenwoordig omvatten de virtuele omgevingen van de meeste bedrijven diverse verschillende technologieën, waarbij veel technologieën onder verschillende hypervisors werken. Zoals gezegd moet deze gehele, gevarieerde infrastructuur worden beschermd tegen inbreuk op gegevens en cyberaanvallen – maar standaardbeveiligingstechnologieën zijn niet zo geschikt voor virtuele omgevingen.

Wat hebben we te bieden?

Kaspersky Security for Virtualization biedt één oplossing voor de beveiliging van zowel virtuele servers als VDI. Omdat de meest gebruikte platforms, inclusief VMware vSphere, Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V en KVM, worden ondersteund, is Kaspersky Security for Virtualization ideaal voor heterogene omgevingen. Het product bevat twee verschillende benaderingen van gespecialiseerde virtualisatiebeveiliging die u tegelijkertijd op verschillende delen van uw infrastructuur kunt uitvoeren.

 • Agentless

  Eén Security Virtual Appliance per host voert malwarescans uit voor alle VM's

 • Light Agent

  Een light security agent op elke VM verbetert de beveiliging aanzienlijk

 • Eén console

  Eén console betekent dat fysieke en virtuele machines, en mobiele apparaten allemaal samen kunnen worden beheerd

Wat het uw bedrijf biedt

Keuze uit diverse technologieën voor virtualisatiebeveiliging

Als Kaspersky Security for Virtualization | Agentless uw VMware-omgeving beveiligt, hoeft u slechts één exemplaar van de beveiligingssoftware op de virtuele host te installeren om elke uitgevoerde VM op die host te beveiligen. Voor KVM, Microsoft Hyper-V en Citrix XenServer biedt Kaspersky Security for Virtualization | Light Agent beveiliging met slechts één virtuele appliance op elke virtuele host en een zeer kleine agent op elke virtuele machine. Omdat onze Light Agent-oplossing ook werkt op VMware, kunt u kiezen welke oplossing het meest geschikt is voor de verschillende gebieden van uw VMware-omgeving:

 • Agentless voor uw niet-kritieke virtuele servers
 • Light Agent voor robuuste bescherming van uw infrastructuur van virtuele desktops en bedrijfskritieke servers

Gecentraliseerd beheer bespaart tijd

Kaspersky Security for Virtualisation bevat Kaspersky Security Center, een toepassing die is ontworpen om tijd te besparen bij beveiligingsbeheer. Kaspersky Security Center is voorzien van één beheerconsole die u gecentraliseerd beheer over de beveiliging van al uw virtuele machines biedt. Als u ook nog andere Kaspersky Lab-beveiligingstechnologieën gebruikt, biedt de console gecentraliseerd beveiligingsbeheer voor al uw beschermde endpoints en servers – desktops, laptops, mobiele apparaten en virtuele machines.

Casestudy's

Alle casestudy's bekijken

Uitstekende support en professionele services

Professionale support is beschikbaar wanneer u het nodig hebt. In meer dan 200 landen wordt u vanuit 34 kantoren wereldwijd 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geholpen. Maak gebruik van onze Maintenance Service Agreement (MSA)-serviceprogramma's of schakel onze professionele services in om optimaal te profiteren van uw Kaspersky Lab-beveiligingsinstallatie.

 • 2 4

  UREN
  PER DAG

 • 0 7

  DAGEN
  PER WEEK

 • 3 6 5

  DAGEN
  PER JAAR

MEER INFORMATIE

Whitepapers

Alle whitepapers bekijken

Erkenning

Gerelateerde producten

* in het Engels